2777
2789

من وقتی این حرفارو میشنوم خیلی عصبی میشم و تا چند روز با خودم جنگ درونی دارم و انرژی هیچ کاریو ندارم

شوهرم جلو پاشو نمیبینه هی بمن میگه منو چشم میزنی

خب گردنت بشکنه کور که نیستی جلوتو ببین 😪

از وقتی بچمو از دست دادم فقط حرفای مزخرف از خواهر شوهر و جاری عقده ایم میشنوم

چرا انقد دل یه آدم دلشکسته رو میشکنید 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا حیف شدم تو این زندگی خدا لعنتش کنه خیر نبینه

من امشب رو چهارپایه بودم داشتم چمدون میاوردم پایین سنگین بود بچه بغلش بود گفتم یوقت کمک نکنی گفت نمیبینی مگه بچه بغلمه یکی زد به پام که من فحشش دادم چون خیلی عصبی شدم گفتم از چهارپایه بیوفتم کیو دارم بهم برسه دوباره سر فحش یکی زد اون زد من فحشش دادم اون لجباز منم پریود بودم انشالله بحق فاطمه زهرا دستش بشکنه من دلم خنک شه از غروب کلی گریه کردم نه مادری دارم نه پدری خیلی دلم شکست

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
من امشب رو چهارپایه بودم داشتم چمدون میاوردم پایین سنگین بود بچه بغلش بود گفتم یوقت کمک نکنی گفت نمی ...

خیر نبینن از بس سنگ دلن

پدرو مادر هم داشته باشی باز مثل من غصتو خودت میخوری منم دلم نمیاد بگم بهشون که هی حرص و جوش بخورن همینجوریشم دلشون خونه بخاطر من 

دقیقا 11سال عروسی کردم سال اول هرچقدر اذیت کرد اونموقع پدر مادرم بودن اصلا نمیگفتم میگفتم غصه میخورن الان کلا بخاطر نبودنشون دلم میشکنه میگم باز بودن دلم قرص بود از طرفی یمدت آروم شده بود باز دوهفته است سگ شده منم دیگه طاغتم تموم شده چقدر کنار بیام هیچ دلسوز من نیست اما من بدبختم زود میبخشم و سریع کنار میام 

ای خواهر اون تخمه رو بیار منم از بی شعوری های همسرم بگم دلم خونهاین بی شعور روز تولدمو برام آخر ازما ...

منم تولدم آبان بود،بچه هم داری؟ مگه چکار کرد

ای خواهر اون تخمه رو بیار منم از بی شعوری های همسرم بگم دلم خونهاین بی شعور روز تولدمو برام آخر ازما ...

شوهر منم موقعی که اومد خاستگاریم روز تولدم بود و وقتی رفتن خونشون گویا خواهرش بهش گفته خوب شد تولدش از سرمون رد شد

گداهای بی صفت با کلی دعا و جمبل جادو آوردنم تو این زندگی مزخرف 

بعد هر سال قبل تولدم همین خاطره رو تو جمع خانوادگیشون میگه که زهرمارم بشه

چرا یه آدم باید انقد سمی و تلخ باشه

منم تولدم آبان بود،بچه هم داری؟ مگه چکار کرد

اره یه دونه

بخاطر یه اختلاف حساب با داداشم میگم بیا تو حساب کن 

منم گفتم به من چی برو به خودش بگو

بعد بیچاره مگه نگفته تا فردا میدم

اون که نخواسته پولت رو نده

خلاصه بگم زر زیادی میزد

منم قاطی کردم یه کرم مرطوب کننده کنار دستم بود پرت کردم سمتش 

پاش کبود شد😂😂

اونم قاطی کرد

مقصر خودش بود😎

شوهر منم موقعی که اومد خاستگاریم روز تولدم بود و وقتی رفتن خونشون گویا خواهرش بهش گفته خوب شد تولدش ...

باور کن همین گدا ها هستن که پول جمع میکنن

نه خونواده من بدبخت برا مردم زندگی کردن

ای خدا اینا چی بود خلق کردی

شوهر منم موقعی که اومد خاستگاریم روز تولدم بود و وقتی رفتن خونشون گویا خواهرش بهش گفته خوب شد تولدش ...

من خداروشکر هنوز خواهرشوهر ندارم شهر دیگه هم هستیم 

باور کن همین گدا ها هستن که پول جمع میکنننه خونواده من بدبخت برا مردم زندگی کردنای خدا اینا چی بود خ ...

خب جمع میکنه که به سفارش و دستور خواهرش خرج جهاز خواهرش و ساختن قصر مادرش کرد و من فقط مثل یه برده روزی سه وعده غذا خوردم و سالی دو دست لباس 

سالی یا دو سالی یبار سفر دوروزه شمال

همیییین