2777
2789
خیلیا از چیزای واجب میزنن برا ساختن ی ظاهر قشنگ

مثلا واجب چیه؟؟ 

واجب تر از  غذا داریم؟؟؟؟ من الان بخوام حتی یه نون دو هزاری هم نخورم تا یک سال بازم نمیتونم گوشی 200 ملیونی بگیذم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون قبلا طرف می گفت فلان گوشیو نمی خرم فلان کارو نمی کنم که بجاش خونه بخرم

الان مطمئنه خونه رو نمی تونه بخره

اگر این ماهم بتونه پولشو جور کنه صدردصد تا اون موقع کلی اومده روش

پس می زنه به بی خیالی

هرچی بیشتر میشه فشار  اقتصادی فقیرا فقیر تر پولدارا پولدار تر میشن

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مثلا واجب چیه؟؟ واجب تر از غذا داریم؟؟؟؟ من الان بخوام حتی یه نون دو هزاری هم نخورم تا یک سال بازم ...

کلاس برای یادگیری مهارت مثلا 

پس انداز برای هرید طلا و...

My gaze settles only on you

اگر عمل نداری و چند وقته هیچ لباس نگرفتی و خیار ۸۰ توننی نمیخوری اره شماهم بی پولی😔💔😂

پس منم هستم . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

حالا اینا به کنار همه دور و بریام دارن خونه و ماشین میخرن هرکدوم چندتا چندتا خونه ماشین دارن بعد ما روز به روز داریم فقیر تر میشیم پول ندارم یه دست برم لباس زمستونی بخرم ده ساله دارم یچیو میپوشم حسادت نمیکنما ولی میگم خب واقعا چجوری از کجا میارن اون همه پول اخه شغل‌های خاصیم ندارن ارث هم بهشون نرسیده 

چون همه یک سطح نیستن خیلیا ۱۰ تا خونه دارن بعضیا یدونه هم ندارن مستاجرن نمیشه بگی همه پولدارن یا فقیر ولی جامعه الان متوسط رو به فقریم اکثرا

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین که همه اطرافتون ایفون دارن و در هر حال خریدن

من که نه خودم نه اطرافیانم نه حتی فامیل دورم با اینکه قشر متوسط و رو به بالا هستیم ایفون نداریم مراکز خریدم هر وقت میریم مغازه دارا نشستن مگس میپرونن