2777
2789

سلام دیشب بچم یبوست ودلدرد شدید بود به شوهرم گفتم نبات داغ رو تودرست کن نبات بیشتر ریخته بود از همیشه ومنم با قطره چکون میدادم به بچه واونم گریه میکرد از دلدرد یهو پرید تو گلوش صداش درنیومد برعکسش کردم محکم زدم ب پشتش شوهرمم اومدباز چن بار زد اونم فرق نکرد  انگشتمو کردم  تودهنش ناخنم کوتاه بود ولی خورد به زبونش بنظرم دردش اومد گریه کرد همین ک گریه کرد ی نفس عمیقی کشیدم ولی شوهرم هول کرد که عه داره ازدهنش خون میاد 

نمیدونین دیشب چی تجربه کردم بدنم سرد شد عین سکته اییا ..از دیشب هزار بار دارم فکر میکنم اگه اگهههه چیکارمیکردم دیشب میگفتم خاک توسرم اصلا من دل بچه داری ندارم نمیدونم چیکارکنم کاش زندگی یه دکمه پایان داشت اصلا دل هیچیو ندارم خودم اضافه بودم بزور زندگی میکردم یکی دیگه ام حالا اضافه شد 

دیگ هیچ وقت نمیدم بهش نبات ولی اگ خدایی نکرده پیش بیاد بهترین کار چیه اینجور وقتا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شماام یچیزیو هزار بار تومغزتون تکران میکنین یامن مریضم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گذشت 

اصلا ربطی ب نبات ذاغ نداره

ممکنه اب شربتی چیزی بپره تو گلوش

حواست جمع کن بیشتر چیزی نمیشه 💕

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشت اصلا ربطی ب نبات ذاغ ندارهممکنه اب شربتی چیزی بپره تو گلوشحواست جمع کن بیشتر چیزی نمیشه 💕

ممنونممم

مگه به بچه ی سه ماهه نبات داغ میدن اخهبیچاره الان شیرین بودن نبات رفته تو گلوش سوخته ادم بزرگ یکم از ...

مگه شما نمیدین ؟ وقتی ازصبح فقطططط  جیغ زد ازدلدرد ویبوست مجبور شدم کولیکش ب اوج خودش رسیده بود دیروز 

بخداانقدر ناراحتم میگم کاش نباتشو خودش میریختم نمیدادم شوهرم بدنم بیحسه بدنم خیس عرق شده بودم ازترس

بزرگتر بشه تو گلو پریدنش کمتر میشه منم انقد میترسیدم شیر بپره گلوش.این حس نگرانی تا ابد با مادراست.اونروز دخترم انقد گریه کرد همزمان میگف سردمه و میلرزید و پاهاشم درد میکرد ی لحظه فک کردم دیگه قلبم نمیزنه هرکاری میکردیم ساکت نمیشد عجیب گریه میکرد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بزرگتر بشه تو گلو پریدنش کمتر میشه منم انقد میترسیدم شیر بپره گلوش.این حس نگرانی تا ابد با مادراست.ا ...

الاهی بگردم ..چرااینطوری بود؟چن سالشه

دقیقا ادم حس میکنه قلبش نمیزنه..

دیروز خیلی احساس پشیمونی کردم ازاینکه بچه اوردم خیلی دوسش دارم ولی وقتی میبینم اتفاقی براش میوفته اینطوری بهم میریزم چطوری زندگی کنم  باخودم گفتم این بچه تااخر عمر هزارتاانفاق ممکنه براش بیوفته چیکارکنم من

ب نوزاد ک نبات داغ نمیدن آب جوش با ی نبات خیلی خیلی ریز حل کن بهش بده ولی کلا دارو هست برا دل‌درد به ...

ده تا قطره داده متخصص نوزادان هیچ کدوم اثر نداره 

بنظرم اوج کولیکش بود دزگ میگن وقتی اینطوری میشه بعدش خوب میشن

الاهی بگردم ..چرااینطوری بود؟چن سالشهدقیقا ادم حس میکنه قلبش نمیزنه..دیروز خیلی احساس پشیمونی کردم ا ...

۴سالشه.اونروز ی راه طولانیو پیاده رفته بودیم اونم پاش درد گرفته بود خیلی خیلی گریه کرد .بعد یک ساعت ک آروم شد بیحال شد منم فشارمو گرفتم بالا رفته بود تا مرز سکته میبرن آدمو بچه ها

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ده تا قطره داده متخصص نوزادان هیچ کدوم اثر نداره بنظرم اوج کولیکش بود دزگ میگن وقتی اینطوری میشه بعد ...

بچه خواهر من کولیک خیلی خیلی شدید داشت تا 7 8 ماهگی اگ میخوای آب نبات بدی اندازه ی عدس بیشتر نبات نزار همون آرومش میکنه بیشتر از این گلوش و معدش رو میسوزونه و ممکنه اینجوری خفه بشه

بچه خواهر من کولیک خیلی خیلی شدید داشت تا 7 8 ماهگی اگ میخوای آب نبات بدی اندازه ی عدس بیشتر نبات نز ...

ممنون عزیزم باشه آره روبچه منم فقط همین ترنجبین نبات اثر داره ز دکترش گفتم گفت اشکال نداره بده..

بنظرت اموان خفگیش بود؟ کسیو دیدی بگه با ی چیز شیرین خفه شده باشه 

نمیدونم چیکارکنم ازذهنم بره بیرون