2777
2789

خورشتی نبر ذایقه ایه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کشک و بادمجون — کلا غذا با بادمجون خوداشون کم دارن و دویت دارن

کوکو سبزی — مدل برش کوچیک مربعی و تزیین گوجه گیلاسی 

شله زرد

کلا غذای بدون گوشت که گیاه خوارا هم راحت باشن. 

اره خودم بین شیرینی رولت و ته چین قالبی مرغ موندم

اها یکی رو میبری؟ یا دسر یا غذا؟؟ هر دو خوبن بنظرم..ببین کدوم راحت تره برات

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من عاشق باقلوا هستم ولی نمیدونم دقیقا شیرینی مربوط به کدوم کشورهمسقطی هم خوبهفسنجونقرمه سبزی

باقلوای ترکی ولی من باید از ایران ببرم چون تنها ایرانیه اینجا هستم

Belle سابق
نه یکی هر کدوم از همکارا ار هر کشوری که هستن یه چیزی درست میکنن میارن

وای چه خوب..خوش بگزره