2777
2789
عنوان

امروز با حرف شوهرم گریه کردم

338 بازدید | 18 پست

پسر من اوتیسم خفیفه و من تو زندگی خیلی زجر کشیدم 

از اوایل زندگی و نداری و مادرشوهر و شوهر بد اخلاق بگیر تا فهمیدن مشکل پسرم 

باهم ب این نتیجه رسیدیم بچه ی دیگه ای نیاریم 

ننشستیم باهم حرف بزنیما مثلا بگیم بیا بیخیال بچه بشیم نه

من جلوگیری سفت و سخت میکنم اونم کمک می‌کنه 

ی بار ناخواسته چند سال پیش حامله شدم ک انداختیم نظر جفتمون بود 

بعد اخیرا حس کردم شوهرم میل ب بچه داره ک رک گفتم نه و اونم قبول کرد 

اون فک می‌کنه من میترسم دوباره ی بچه ی دیگه مون مشکل دار بشه  

ولی این طور نیست 

من میترسم ی بچه ی دیگه بیارم و سالم باشه بعد پسرمو دوست نداشته باشم و این ب من حس عذاب میده گاهی فک میکنم نکنه دوسش ندارم این فکر میاد تو ذهنم؟

الان بی نهایت دوسش دارم و تنها جرقه ای هست ک باعث میشه ب این زندگی ادامه بدم 

امروز داشتیم حرف می‌زدیم یهو گفت همکارم میگه میترسم دوباره بچه دار بشم بچه ی اولمو دوست نداشته باشم 

ی لحظه تو دلم گفتم خدایا چقدر من 

چقدر بدبختم ک حتی نمیتونم از ترسام با بقیه حرف بزنم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بگردمت الهی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دیگه که بیاری خیلی به بچت برا رشد ذهنش کمک میکنه اولا 

دوما اگه ده تا هم بچه داشته باشی همشون برات یک اندازه شیرینن ولی همیشه به بچه بزرگت بیشتر میرسی خودم سه تا دارم بک اندازه دوسشون دارم ولی جایگاه پسر بزرگم همیشه ویژه تره

ولی هر بچه توو دل پدر مادرش یه جایگاه ویژه داره و بچه ی دیگه نمیتونه اون جایگاه رو بگیرهاین نظر منه ...

چندتا بچه دارید 

ببین من شدیدا بچه دوست دارم بعدم الان واقعا دلم ی بچه ی دیگه میخاد برا روحیه ی همه مونم خوبه 

ی بار مادرشوهرش گفت ی بچه ی دیگه بیارم ی روز ک شما نبودید پناه این بچت باشه حرفش درست و منطقیه ولی من عجیب میترسم انگار فک میکنم با دست خودم ی کاری میکنم ک مهر پسرم از دلم می‌ره مخصوصا اگه دختر باشه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

شایدم نظر خودش اززبان همکارش گفته یا متوجه ترس تو شده

نه همچین آدمی نیست منم هرگز این موضوع رو ب هیچکس نگفتن و در ظاهر جوری رفتار کردم ب خاطر مسایل مالی و غیره از بچه متنفرم

چند سالشه پسرت؟

ده سال

قربون دل مهربونت… امیدوارم عاقبت خودتو پسرت بخیر شه 🌺🌺🌺

ممنونم عزیزم

الان من بچه هام چون هر سه تاشون شیر به شیر بودن تقریبا الان خیلی باهم سرشون گرمه و خیلی همو دوس دارن و بچه دومم که نسبت به دختر و پسر م خیلی لنگ میزنه ولی از صبح تا شب مثل کلاس درس از بچه اول و آخرم چیزی یاد میگیره خیلی جلو افتاده اگه تک فرزند بود خیلی باهش به مشکل میخوردم

بچه اول من بیش فعال هست تاخیر زیاد داشت و اذیت ولی دومی دقیقا برعکس شد یه بچه خیلی باهوش واقعیت سختی هزار برابر میشه مخصوصا خودت هم نخوای بقیه به دومی بیشتر علاقه نشان میدن که دومی باز خودشیرینی تر میشه من بینشون فرقی نمی‌زارم ولی گاهی از خدا شاکی میشم همیشه نگران اولی هستم از باهوشی بچه دومم هم لذت نمی‌برم انگار همیشه به غم بزرگ رو دلم هست نمی زاره نفس بکشم 

بچه دیگه که بیاری خیلی به بچت برا رشد ذهنش کمک میکنه اولا دوما اگه ده تا هم بچه داشته باشی همشون برا ...

اره همه میگن ولی من واقعا میترسم دکتر چندسال پیش هم گفت برا روحیه ی بچت خوبه ی خواهر یا برادر داشته باشه ولی اوضاع مالیمون خیلی وخیم بود و هزینه های پسرم بالا اون زمان مشکل مالی بود الان یکم اوضاع بهتره ک این ترس اومده تو جونم