mahsaaaajooooon مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 عنوان دل که ن جااااانم برایش تنگ شده 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 71 پست تمام بند بند وجودممممم واسش تنگ شده🥺خداااایا تو رو خدااااا اگه آدما قسمت هم نیستن سر راهه همدیگه قرارشون ندههههه😭تو رو خدا دعا کنید باعشق بهم برگردیم و ابدی بشیم میشه واسه خواسته م یه صلوات بفرستین لطفا ؟🥺 1404/08/30 | 23:50 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 برات دعا میکنم خواهشا توهم دعا کن حالم خوب بشه و هدا هوای دلمو داشته باشه چشم 😘
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 خیلییییی🥺 واقعا حس افسردگی گرفتم دیگه کسی به چشمم نمیاد نمیدونم چی بگم واقعا ای کاش بودم بغلت میکردم نمیدونم چقدر زمان میبره تا عادت کنی تا بتونی رها کنی ولی بدون بعضیا میان که فقط یک درسی به ما بدن و برن و اگر این درس رو یاد نگیری بازم تکرار میشه
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 خودش رفت ؟ تایپک قبلی هاتو دیدم عزیزم گفته بودی میخوای باهاش حرف بزنیببخشید گلی معذرت میخوام فک کرد ... یه جورایی توافقی شد در عرض ۲۴ ساعت کل رابطمون زیر و رو شد...خواهش میکنم گلم اشکالی نداره ... باهاش صحبت مختصری کردم اون تازه متوجه اشتباهش شد ... میدونی چون همکاریم تصمیم گرفتیم فعلا دوست معمولی و همکار باقی بمونیم ولی خاطراتش دیونهه کننده س از سمت اونم همینه ولی انگار اوکی نمیشه شرایط واسه برگشت
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 نمیدونم چی بگم واقعا ای کاش بودم بغلت میکردم نمیدونم چقدر زمان میبره تا عادت کنی تا بتونی رها کنی ... فدای محبتت بشممم 😘هعییی خواهر چقد درس بگیریم نمیدونم چرا امتحانای خدا روی ما تموم نمیسه
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 یه جورایی توافقی شد در عرض ۲۴ ساعت کل رابطمون زیر و رو شد...خواهش میکنم گلم اشکالی نداره ... باهاش ص ... ی چیز خواهرانه بگمدوست معمولی و اینا واقعا بعد از جدایی درست نیست چون اذیت میشی هیچوقت م نمیتونی رهاش کنی
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 ی چیز خواهرانه بگمدوست معمولی و اینا واقعا بعد از جدایی درست نیست چون اذیت میشی هیچوقت م نمیتونی رها ... دقیقاااااااااا هربار ک زنگو پیاممیزنه من دگرگون میشم😭😭😭
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 فدای محبتت بشممم 😘هعییی خواهر چقد درس بگیریم نمیدونم چرا امتحانای خدا روی ما تموم نمیسه خدا نکنه دختر خوب عزیزم آدم که بی مشکل که نمیشه همیشه مشکل هست مهم این ما چطور برخورد کنیم با این مشکل ها
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 خدا نکنه دختر خوب عزیزم آدم که بی مشکل که نمیشه همیشه مشکل هست مهم این ما چطور برخورد کنیم با این مش ... دعا کن آرامش بهم برگرده واااقعا این حالم رو روابطم با خانواده مم تاثیر گذاشته
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 دقیقاااااااااا هربار ک زنگو پیاممیزنه من دگرگون میشم😭😭😭 انفالوش کن شماره و چت همچی هم پاک کن بهش هم بگو پیامی دیگه نده خیلی از آقایون طرف رو میزارن تو آب نمک حواست باشه با اگرم میتونی محل کارت رو عوض کن
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 دعا کن آرامش بهم برگرده واااقعا این حالم رو روابطم با خانواده مم تاثیر گذاشته چشم حتما نماز بخون خیلی خوبه
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 انفالوش کن شماره و چت همچی هم پاک کن بهش هم بگو پیامی دیگه نده خیلی از آقایون طرف رو میزارن تو آب نم ... نمیتونممم 😭
mahsaaaajooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2111 چشم حتما نماز بخون خیلی خوبه میخوندم ولی وقتی میبینم خدام طرف اون بی دین و ایموناس تصمیم رقتم نخونم
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 نمیتونممم 😭 بزار یه چیزی بهت بگم عزیزم اگر مردی عاشقت باشه و تورو بخواد نمیتونه ازت بی خبر باشه نمیتونه رهات کنه میدونی چی میگم ؟ هر طور شده تلاش میکنه برات درس تو بگیر و رها کن خیلی سخته خیلی ولی تو تلاش تو کردیاینجا باید غرورت رو انتخاب کنی
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1415 میخوندم ولی وقتی میبینم خدام طرف اون بی دین و ایموناس تصمیم رقتم نخونم نگو عزیزم خیلی وقتها خیلی جاها کنارمون بوده و ما حواسمون نبوده شاید تمام این اتفاق ها برای این که به خدا نزدیک بشی
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9714 نمیدونم چی بگم واقعا ای کاش بودم بغلت میکردم نمیدونم چقدر زمان میبره تا عادت کنی تا بتونی رها کنی ... اگه دو نفر واقعا خوب باشن با هم چی ولی بقیه دخالت کنن چی؟بقیه نزارن با هم باشن چی اونوقت چی؟ هیچکدومشون مقصر نباشن. هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍