2777
2789
عنوان

وقتی عقد بودید چقدر همو می دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
مثلا میگه چرا وقتی میشینی توی ماشین میکی بوی سیگار میاد و هی شیشه رو پایین میکشی

حتی اگه سیکار میکشه بهت نمیکه،به روش نیار تا ترک کنه 

پرروش میکنی اینطوری

نکشه هم سمتش میره میکه این که فک میکنه میکشم بزار بکشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی اگه سیکار میکشه بهت نمیکه،به روش نیار تا ترک کنه پرروش میکنی اینطورینکشه هم سمتش میره میکه این ک ...

مخفی نمیکنه که فقط با کلی بحث و دعوا حالیش کردم حق نداره جلوی من بکشه چون من نمیتونم دود تحمل کنم

اگه رابطتتون مهمه بسازینش. اول هم از خودت شروع کن با بچه بازی نمیشه. اگه چیزی هم آزارت میده طلاق بگیر که قابل درست شدن نیس.

ما باید یاد بگیریم در کنار هم آرامش داشته باشم تفاوت و اختلاف نظر همدیگه رو باهاش کنار بیایم. نه بجنگیم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

مخفی نمیکنه که فقط با کلی بحث و دعوا حالیش کردم حق نداره جلوی من بکشه چون من نمیتونم دود تحمل کنم

من جات بودم کلا نمی گذاشتم بکشه به هر حال بو سیگار میده شوهر آدم بعد سه سال خیلی واسه عقد زیاده 

خوب بهش بگو عزیزم ازت یه خواهشی دارم،من ریه هام حساسه به بوی سیگار آلرژی دارم لطفا پیش من نکش،باآرامش بگو با طنازی بگوو نه با بحث و دعوا

اوووف چه خبره،ما عقدو عروسیمون باهم شدقبل عقد یه ماه نامزد شدیم بااطلاع خونواده صیغه نه هااابعد یه م ...

ما عاشق شدیم و سنمون کم بود و دانشجو بودیم از همون اول چون کار نداشت قرار شد دو سال عقد بمونیم

من جات بودم کلا نمی گذاشتم بکشه به هر حال بود سیگار میده شوهر آدم بعد سه سال خیلی واسه عقد زیاده

دست منه مگه؟ حرف هم بزنم میگه غر میزنی 

واقعا به این نتیجه رسیدم هیچ کسی رو نمیشه تغییر داد

دیگه نزدیک عروسیمونه داریم کاراشو میکنیم اخع نه مار داشت نه خونه برای همین عقد طول کشید

ما عاشق شدیم و سنمون کم بود و دانشجو بودیم از همون اول چون کار نداشت قرار شد دو سال عقد بمونیم

خب وام میگرفتید میرفتید سرخونه زندگیتون،الان کارداره برید سرخونه زندگیتون

خیلی زیاده سه سال،چون ازت دوره رفیق بازی میکنه سیگاری میشه شاید به جاهای دیگه هم کشیده بشه،