2777
2789
عنوان

وقتی عقد بودید چقدر همو می دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره رفیق بازه و اونا هم سیگاری ان و اینم به شدت تخت تاثیر اوناست بعد از کارش هم حتما باید یه سر بره ...

خب همونه دیگه الان اهل همه چی شده چون زنی نبوده که جمعش کنه اگر من جان بودم الکی اسم طلاق می آوردم بترسه دیگه رفیق بازی و سیگار اینا رو برداره

اره رفیق بازه و اونا هم سیگاری ان و اینم به شدت تخت تاثیر اوناست بعد از کارش هم حتما باید یه سر بره ...

وقتی خونتون رفتید هرشب عادت بده باتو پاسور بازی کنه

هیجانی کن بازی رو،آرامش داشته باش،بیاد پیش خودت 

خب وام میگرفتید میرفتید سرخونه زندگیتون،الان کارداره برید سرخونه زندگیتونخیلی زیاده سه سال،چون ازت د ...

رفیق بازی هم یه نوع اعتیاده دیگه من مطمئنم بعد عروسی هم رفیق بازی می کنه و واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام 

به وام اعتقاد نداره خیلی هم بلند پروازه برای همین عروسی نگرفتیم 

رفیق بازی هم یه نوع اعتیاده دیگه من مطمئنم بعد عروسی هم رفیق بازی می کنه و واقعا نمیتونم با این قضیه ...

بپا به اسم پاسور ،قمار نکنه هاا چون میگی بلند پروازه

باهاش حرف بزن بزاره کنار رفیق بازیو

بگو ماهی یه بار میتونی بری

بعد چندوقت بگو دوماه یه بار رو....

تا از سرش بپره

بچه نبودی که،سنت مناسب بودفقط نباید باآدم بیکار ازدواح میکردی،لاقل باوام زوذی زندگی رو شرو میکردید،ب ...

اخه اونم ۲۱ سالش بود و هیچی نداشت از اون لحاظ میگم سن کم بود 

اره اون موقع خام بودم ولی الان کارش و درامدش بد نیس 

حالا هم اینقد بحثامون زیاد شده اصلا همه جوره ناامیدم 

احساس میکنم رفیقاشو به من ترجیح میده 

چجوری میتونم با ترفند کاری کنم از رفیقاش جدا بشه؟

بپا به اسم پاسور ،قمار نکنه هاا چون میگی بلند پروازهباهاش حرف بزن بزاره کنار رفیق بازیوبگو ماهی یه ب ...

باور کن این حرفا رو زدم ولی میگه تو منو زندانی کردی اولش قبول میکنه ها ولی بعدش لجبازی می کنه..نمیدونم چیکار کنم بگم خانواده ها حرف بزنن یا چی

باور کن این حرفا رو زدم ولی میگه تو منو زندانی کردی اولش قبول میکنه ها ولی بعدش لجبازی می کنه..نمیدو ...

باید بری سر خونه زندگیت بفهمی چند چندی

وبه هیچ وجه هم حرف طلاق نزن همیشه بکو بیا باهم تغییر کنیم زندگیمونو خوب بسازیم آرامش داشته باشیم