2777
2789
عنوان

یه دختر چندتا باید خواستگار داشته باشه حداقل

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست
جانم من برق کار ساختمان هستم به تازگی با برادرم کارخانه زدیم

منظورم این نبود ولی مبارکه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا روی منروی خودت چشه؟

شما خوشگلی به حد کافی نیازی به روی من نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چرا روی منروی خودت چشه؟

میگم یه سوال می پرسم راستش بگو

منم تو رو عصبی میکنم

میگم یه سوال می پرسم راستش بگومنم تو رو عصبی میکنم

من از هیشکی نه عصبی ام نه میشم😊😚

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من از هیشکی نه عصبی ام نه میشم😊😚

باشه ممنون خدارو شکر پس چرا با من دعوا داری خواهر من🥲💔

باشه ممنون خدارو شکر پس چرا با من دعوا داری خواهر من🥲💔

من متاسفم که رفتارم باعث شده تو همچین فکر کنی🥲

خداشاهده من با هیچکس تو این سایت حتی بیرون سایت دعوا ندارم فقط شوخ طبعم و البته حق با توعه بعضها فکر میکنن دارم مسخره میکنم 

واقعا معذرت میخام اگه باعث رنجشت شدم🙏😘

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من متاسفم که رفتارم باعث شده تو همچین فکر کنی🥲خداشاهده من با هیچکس تو این سایت حتی بیرون سایت دعوا ...

نه اشمالی نداره ممنون غز لطفت و متاسفم بابت این سو تفاهم

نه اشمالی نداره ممنون غز لطفت و متاسفم بابت این سو تفاهم

❤️❤️