من شش ساله جدا شدم یه دختر دارم چهارده سالشه که حضانتش رو در آزاری بخشیدن مهریه از شوهرم گرفتم و تو این مدت خیلی سختی کشیدم شوهر سابقم قبل اینکه ازدواج مجدد کنه خیلی خوب با دخترم رفتار میکرد اکثر اوقات می اومد دنبالش براش همه چیز میخرید بهش میرسید ولی وقتی زن گرفت شد یه آذم دیگه از دخترم متنفر شد دیگه بهش سر نمیزد خرجیشو نمیداد همه مسولیت ها افتاد گردن من الان سه ساله زن گرفته زنش خیلی خیلی سیاست داره و بدجنسه خیلی دلم گرفته خیلی پشیمون شدم جدا شدم بخاطر اینکه دخترم خیلی سرخورده شده خیلی داغونه اونم مثلا به باباش زنگ میزنه باباش با داد و بیداد میگه چته زنم پیشمه ولم کن و ... بعد وقتی باباش میاد دنبالش میگه مامان بابا همش میگه دلم تنگ شده و از تو میگه و گریه میکنه از این ور اونجوری رفتار میکنه اصلا نمیدونم به چی این آدم باور کنم احساس میکنم اون رفتارهایش پیش دخترم فقط برای اینکه من هر بشم و جیگم در نیاد و همه مسولیت ها رو قبول کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بچه ها خیلی خستم خیلی واقعا تنهایی یه بچه رو بزرگ کردن خیلی سخته من بعد اینکه طلاق گرفتم تازه فهمیدم آنهایی که ادعاشون میشد که پشتم هستن هیچکدوم نبودن هیچکی حتی یه زنگ بهم نمیزنه احوالم رو بپرسه خیلی تنها و بی کسم واقعا طلاق خیلی بده دلم برای زندگیم تنگ شده برای شوهرم برای خونه ام برای این دخترم که با طلاق ما نابود شده از این ور این زن جدیدش بشدت رو مخ شوهر سابقمع که نزاره سمت دخترم بیاد
درسته ولی قرار نیست همه مسولیت ها رو دوش یه نفر باشه من واقعا دارم نابود میشم تازه دخترم چون مدرسه غیر انتفاعی درس میخونه خیلی توقعاتش رفته بالا ازم چیزهایی میخاد که من در توانم نیست خیلی اوقات از پس اندازم زدم و براش خریدم باباش تمکن مالی داره ولی زنش نمیذارتش
دیگه زن گرفته و محبتش کم شده پول رو بگیر ازش بچتو نگه دار
اصلا از وقتی زن گرفته پولی نمیده قبلن حواسش به دخترم بود براش لباس میخرید طلا میخرید ولی الان یه ریال بهش نامیده دیگه مجبور شدم درخواست نفقه بدم اونم دولت به مبلغ ناچیزی از حقوقش کم میکنه که یو سوم خرج دختر من نمیشه
خوب تمام اینها زیر سر زن باشه از بس پرش میکنه تو گوشش میخونه نمیذاره این آدم کمی به این بچه توجه کنه مثلا چند شب پیش تولدش بود دخترم براش تولد گرفت زن بابایه از حسودی کاری کرد گفته بود حق نداشتید با دخترت بری بیرون یه جوری ادبش میکنه دیگه سمت دخترم نمیاد