2777
2789

دوستان لطفا نظر بدید

ازمون ها شرکت میکنم ولی واقعا قبول شدن سخته

شغل ازاد چه شغلی خوبه

بافت مو در امدش خوبه؟

خدایا ب دلامون آرامش بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لاین های زیبایی که ماهی یه بار بخوان بیان خوبه مثل ناخن مژه اینا البته اگه زبون این کارارو داشته باش ...

اینا خیلی زیادن‌توو‌شهرمون

همش فک میکنم یه چیزی باشه که کم باشه هیچی ب ذهنم نمیاد

خدایا ب دلامون آرامش بده
اینا خیلی زیادن‌توو‌شهرمونهمش فک میکنم یه چیزی باشه که کم باشه هیچی ب ذهنم نمیاد

برو داروخانه ها درخواست کار بده به دکتر

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

برو داروخانه ها درخواست کار بده به دکتر

میگفتم برم دوره دستیار دندان پزشکی ببینم

ک میگن اونم برا بی سابقه ها خیلی سخت کار پیدا میشخ

خدایا ب دلامون آرامش بده
میگفتم برم دوره دستیار دندان پزشکی ببینمک میگن اونم برا بی سابقه ها خیلی سخت کار پیدا میشخ

خدا کریمه همت کن و برو تک  داروخانه ها رو سر بزن بالاخره یه نفر پیدا میشه نیرو بخواد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خدا کریمه همت کن و برو تک داروخانه ها رو سر بزن بالاخره یه نفر پیدا میشه نیرو بخواد

اره با نشستن و چه کنم چه کنم کردن ک چیزی نمیشه باید از یه جا شروع کنم 🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده
اره با نشستن و چه کنم چه کنم کردن ک چیزی نمیشه باید از یه جا شروع کنم 🥲

قطعا باید بالای ده جا سر بزنی یه رزومه از مهارت هات بنویس یکم زبان تمرین کن بگو کارهای سیستمی بلدم حسابداری یکم یاد بگیر نا امید نشو آنقدر همه جا سر بزن تا پیدا کنی

ولی به هیشکی نگو دنبال کارم وگرنه سنگ میندازن جلو پات

با تیپ جلف هم نرو با تیپ سنگین برو که بفهمن واقعا اهل کاری دنبال قرتی بازی و حاشیه نیستی