2777
2789
عنوان

الان فهمیدم جاریم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست
دلم میخواد به روش بیارماما از طرفی هم انگار کسر شان برام

به روش نیار به روش بیاری فکر می کن این قضیه برات خیلی مهم ،خودتم داری می گی مطالب انگیزشی میزاشتی شاید مطالبی که میزاشتی براش خسته کننده و تکراری بوده وجالب نبوده براش،ومورد علاقش نبوده ،این دلیل نمیشه که با خودت مشکل داشته باشه،زورکی مه نیست باهات حال نکرده ،جاری منم تو پیجش همش استوری ناله میزاره از بی پولی،رابطمونم خیلی خوبه ولی انرژی منفی میده وکسلت می کنه بارها می خواستم بلاکش کنم ولی گفتم زشت 

ببین دلت چی میگه من ی ماه پیش به جاریم درخواست دادم اصلا قبول نکرد منم کلا دورش خط کشیدماینجور آدما ...

رابطتون با هم چطوره؟

ما ۱۸ـ۱۷ساله با هم جاری هستیم

تا حالا نه بحثی داشتیم نه دلخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم بنظر من خیلی زشته دیگهچی بگم والامن عمرا همچین کاری بتونم با اقوام بکنم

اره منم نمیکنم ولی دیدم آدمایی که این کارو کردن

من میگم این همه روزانه ما کلی وقت تلف میکنیم حالا چی میشه برای همکار دوست فامیل ی ثانیه ی قلب بزاریم 

ولی خب بعضی ها حتما در ثانیه ی اکتشاف علمی دارن

اره منم نمیکنم ولی دیدم آدمایی که این کارو کردنمن میگم این همه روزانه ما کلی وقت تلف میکنیم حالا چی ...

این ربطی به کسالت نداره بنظر من

برمیگرده به حس واقعی که افراد نسبت به هم دارن

رابطتون با هم چطوره؟ما ۱۸ـ۱۷ساله با هم جاری هستیمتا حالا نه بحثی داشتیم نه دلخوری

یکاری کرده بود ۴سال بود باهاش حرف نمیزدم مقصر خودش بود 

من دلم خیلی صافه یه ماه پیش شوهرامون هماهنگ شدن رفتیم بیرون شوهرم بهم گف ولش کن بچگی کرده باهاش بحرف 

منم دل رو زدم ب دریا و به حرفه شوهرم گوش دادم حتی بچه دومم بدنیا اومد نیومد پیشش 

اون روز که با من حرف زد اصلا از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه منم گفتم دیگه بچه نیستیم باید پخته‌تر رفتار کنیم حتی بهش درخواست دادم قبول نکرد الکی فک کن ۵۰۰ نفر رو دنبال میکرد رفته بود ۶۰۰ مثلا بزا بفهمه قبول نکردم

فهمیدم ذات بد هیچ وقت درست نمیشه زیادی به اینجور آدما نباید شاخ و پر دادفک میکنن خیلی آدم مهمی هستن

۱۴۰۴/۷/۱۸

یکاری کرده بود ۴سال بود باهاش حرف نمیزدم مقصر خودش بود من دلم خیلی صافه یه ماه پیش شوهرامون هماهنگ ش ...

اگه پیش زمینه ای مثل اختلاف یا دلخوری داشتیم برام خیلی قابل قبول بود...

اما ما مساله ای نداریم با هم ‌..

من خیلی کمرنگم تو خانواده همسر چون اصلا دوست ندارم قاطی حاشیه ها و اختلافات بشم

اگه پیش زمینه ای مثل اختلاف یا دلخوری داشتیم برام خیلی قابل قبول بود...اما ما مساله ای نداریم با هم ...

پس به روش بیار بگو دلیلت از بلاک کردن پیج من چیه؟ بگو اگه دوس نداشتی پیجت باشم لغو میزدی 

به روش بیار بزار بفهمه خنگ خودشه بعد فاصله بگیر ازش

۱۴۰۴/۷/۱۸

😂😂

والا 

اینجوری خیلی خوبه 

همیشه هم میگن چرا فعالیت نمیکنی و عکس نمیذاری 

میگم وقت نمیکنم نمیام اینستا 🤣🤣 

در صورتیکه پیج اصلیم بیشتر از ۳۰۰ تا پست داره 🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

کلا پیج فعالی ندارهصرفا یه اسمه مثل اکانتهای فیک

شاید نخواسته دوستاش شما رو پیدا کنن 

یا هرچی 

پی ماجرا رو نگیر

بزن به بیخیالی 

انگار اصلا مهم نبوده که بفهمی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پس به روش بیار بگو دلیلت از بلاک کردن پیج من چیه؟ بگو اگه دوس نداشتی پیجت باشم لغو میزدی به روش بیار ...

نمیدونم همسرم که ارزش خودتو پایین نیار 

برات مهم نباشه

خودمم تا حالا نشده رفتار بد کسی رو به روش بیارم

نمیدونم شاید یه بار صحبتش پیش بیاد

شاید هم نه...

ولی یه جورایی ناراحت شدم

مواظب باش لو نری

از شماره و اسم و آی دی و آی پی و همه چیزم جداس 

لو برمم مهم نیست 

قبلا پیش اومده 

رک گفتم دلم نمیخواست پیج اصلیمو بدم