2777
2789
عنوان

انتقالی شوهرم

842 بازدید | 21 پست

من سه ساله ازدواج کردم ومحل کار همسرم شهرستانه ویه ساعت فاصله داره وبیچاره ۵ساله هرروز رفت امد میکنه...بازمیخوان انتقالی همسرمو بدن یه شهرستان دیگه که خیلی خیلی دورتره از خونوادم میشم ولی موقعیت سغلی خوبیه...موندم چیکارکنم خیلی ناراحتم از یه طرفی نمیخوام این فرصتو از همسرم بگیرم از طرفیم خودمو وپسردوسالم بدون آشنا تو شهرستان غریب

اونجام باید مستاجرباشیم

شما جای من بودین چیکارمیکردین

من جای شما بودم هرجا همسرم میرفت میرفتم

سخته ولی خب موقعیت شغلی بهتر یکم سختی هم داره

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميرفتم

رمز موفقیتت چیه؟

مشوقت کی بوده؟

مدرسان شریف رفتی؟

۲۹ دوتا ۶؟؟

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

خب من همسرمم توغربتیم هیچکسم نیست تازه من باردارم هستم چ اشکال داره خداروشکر کن کار داری وموقعیتشم میگی خوبه برو دیگه عادت کن مستقل بشی خانوادتم میان سرمیزنن تومیری

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من باشم میرفتم حتی اگه بدترین شهر باشه

دیگه خانواده دار هستید  و مسئولییت دارین

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

والا هزاران نفر با شوهراشون تو شهرهای غریب بدون حتی یک اشنا دارن زندگی میکنن.

دلت اومد هرروز شوهرت تو این اوضاع جاده ها و ماشینا هرروز بره بیاد؟؟؟جونش رو تو جاده ها بزاره؟؟؟

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

سلام 

حتما میرفتم ، آینده داره 

و اگه نرید بعدا پشیمون میشید 

اونجا هم  ان شاءالله صاحبخونه و همسایه خوب پیدا میکنید و کمکتون میکنن و تنها نمیمونید 

مستاجرمامانم از شیراز بودن و تازه عروس هیچکسی رو هم شهر مانداشتن ، خانه داری رو از مامانم یاد گرفت ، باردار بود با مامانم میرفتن دکتر وقتی همسرشون نبودن ، زایمان کردن ، مامانشون چند روز اومدن و رفتن ، باز مامان کمکشون میکردن ،

الحمدلله ماموریتشون تموم شد و برگشتن با کلی خاطره خوب و بعد از ۴۰ سال هنوز گاهی باهم تلفنی احوالپرسی دارن 

ماهم تو شهرغریبیم.با هشت ساعت فاصله با همه...شوهرم بعضی اوقات میگه خونمونو ببریم شهر خودمون منم مجردی خدمت کنم اصلا دلم راضی نمیشه و قبول نمیکنم.تازه اینجوری خوبه از همه دوری و عزیز تر..وقتی میری همه مشتاقن ببیننت..همه دعوتت میکنن.و..