2777
2789
عنوان

آقایون بیان و حتی خانما نظرتون راجب این چیه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 18 پست
و افراد افراطی مذهبی که فقط میگن فقه و شرع

امروز با خاهرشوعر مذهبی نما سر اینکه بچه با خودش برکت میاره و بچه مسئولیت داره بحثمون شد گفتم من برای دو تا بچم هدف و مسئولیت دارم همش به این نیس بیاری می‌گفت مگر ما بزرگ نشدیم خب تو مثلا چه کاری تونستی برای خانوادت یا حتی خودت بکنی الآنم بچه هاش بدرد نخور خودش چهارمی حامله هست با بعضیا نمیتونی در بیفتی افکار فرق داره به افکار من می‌گفت اینستایی در صورتی که من فقط واقعیت رو گفتم بچه زندگی خوب میخاد

کاربری دست دو تا دوسته🙏

بزن تبدیل لینک به عکس

نوشته شما مجوز درج لینک ندارید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز با خاهرشوعر مذهبی نما سر اینکه بچه با خودش برکت میاره و بچه مسئولیت داره بحثمون شد گفتم من برا ...

اخه خدا خودش عقل داده گفته ازش استفاده کنید ، بعضیا کلا استفاده از عقلشون رو کنار گذاشتن و همه چیو سپردن به خدا 😂 بله شما برنامه ریزی درست برای آینده بچت داشته باش سرمایه کافی داشته باش خدا هم قطعا کمکت میکنه 

اخه خدا خودش عقل داده گفته ازش استفاده کنید ، بعضیا کلا استفاده از عقلشون رو کنار گذاشتن و همه چیو س ...

یکی رو بیاری بی پولی بدبختی اعصاب خوردی بهش تحمیل کنی بعدشم بگی خدا روزیشو میده افکار پوسیده نسل به نسل داره منتقل میشه بعد میشه با وجود همچین زنایی بتونی آزادانه حرف برابری زن و مرد بزنی

کاربری دست دو تا دوسته🙏