2777
2789

این دیگه اسمش زن دوم شدن نیستش

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید 

زنده‌ها هم باید زندگی کن

خیلی بررسی لازمه، اون آدم تا آخر عمرش با اون سوگ درگیره

کسی که باهاش ازدواج میکنن باید در نظر بگیره که ممکنه یه وقتا به یادش بیفته، دلش بگیره یا درموردش حرف بزنه

اگر انتظارت از کسی که همسرش فوت کرده یکی عین مردای دیگه‌ست نمی‌تونی باهاش زندگی کنی

صبر و تحمل و درک زیادی می‌طلبه و باید خیلی قوی باشی

کسی که خودش سوگ عزیز رو تجربه کرده باشه بهتر از پسش برمیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کلی میگم چ فوت شده چ فوت نشده زن دوم هیولاس دیدم ک میگم مادر بزرگم فوت شد پدر بزرگم زن رفت همه ارس ر ...

اون پدر بزرگت مشکل داشته  عزیزم ،باید حد وحدود رومشخص میکرد  وگرنه زن و مردی که همسرشون فوت کرده یا طلاق گرفتن میتونن ازدواج کنند ولی خیانت وزن دوم بودن واقعا ناپسند هست