2777
2789
رابطه ای ندارید انگار یا عمیق نیست

نه اصلا رابطه ای نداریم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری باید باشه خببببیو اینستاش قلب داره ولی💔یه قلب گذاشته ولی باز پایینش یه جمله در مورد خدا و این ...

ببین پسرا از یکی خوششون بیاد عشق از چشاش میریزع 

اصن نگات کنه خودت میفهمی

یکی می‌گفتپسرا خیلی ضایع ان اگر عاشق شن معلومه اگر شک کردی که هست یا نه بدون نیست  

شما بزودی ازدواج داریدآدم مقیدی هستین پوست گندمی ؟

اینکه گفتی رابطه ندارید خیلی درس بود طرف غریبس فقط می‌خوام بدونم حسش چیه

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
ببین پسرا از یکی خوششون بیاد عشق از چشاش میریزع اصن نگات کنه خودت میفهمییکی می‌گفتپسرا خیلی ضایع ان ...

عزیزم میشه بگی اینده رفیق صمیمی دختر پیدا میکنم؟ از کجا

و حالم خوب میشه؟