2777
2789
عنوان

احتمال بارداری

257 بازدید | 35 پست

عزیزان من روز پنجم تا نهم قرص لتروزول مصرف کردم و روز هفتم و نهم آمپول سینالاف تزریق کردم دوشنبه ظهر سونو رفتم و دو تا فولیکول به اندازه ی 16 میلی داشتم دکتر گفت یک روز در میان تا یه هفته نزدیکی داشته باشم 

من شب همون روز که تقریبا فویلوکم 16.5 17 میشه نزدیکی داشتم 

ولی بعدش همسرم مریض شد و نداشتم امروز بازم اقدام کنم یا دیگه بی تاثیره؟

چقد احتمال داره با همون یکبار لقاح صورت گرفته باشه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهمم ولی نظرم احتمالش تا۳۰درصد.کاش شرایط داشتی یه شب درمیون داشتی

امشب دیگه تاثیری نداره؟ فک کنم تخمک گذاریم گذشته باشه

دوشنبه چهارشنبه و جمعه باید نزدیکی داشتم

دوشنبه داشتم ولی چهارشنبه نشد

سلام خانوما خوبید 

وقت به خیر 

میشه منو راهنمایی کنید اگر کسی اطلاعاتی داره 

من مهرماه که پریود تموم شد عذر می‌خوام بعد از پریودی هر یک شب درمیون اقدام کردم از روز 10 تا 20سیکل ماهانه اقدام کردم بعدش پریود شدم یعنی چند روزم جلو افتاد پریودم

16ابان پریود شدم 21ابان تموم شد 

بعد از 21ابان باز اقدام داشتم مجدد تا 26ابان ماه 

یهو من دو روز پیش یعنی 29ام آبان ماه لک بینی شروع شد لک بینی رنگش بین قرمز و قهوای بود و خیلی کم شرمنده هر وقت دست شویی میرفتم پاک میکردم میومد اینجوری 

از امروز هم یکم قرمز تر شده رنگش و چند قطره فقط روی نوار بهداشتی میاد این علائم یعنی لانه گزیینی احتمال بارداری هست یعنی؟خیلی نگرانم میشه راهنمایی کنید 🥹

این علامت یعنی لانه 

سلام خانوما خوبید وقت به خیر میشه منو راهنمایی کنید اگر کسی اطلاعاتی داره من مهرماه که پریود تموم شد ...

انقد زود نمیشه تشخیص داد باید حداقل۱۴روز از آخرین اقدا م بگذره یا موعد ماه بعدی عقب بیوفته