2777
2789

من جز خدا دوتا بچه هام هیچ کسی ندارم ی خانواده که بود نبودشون فرقی نداره چون هیچ وقت حسشون نکردم شما قسم میدم رد نشین. شوهرم بشدت رفیق بازه بشدت که میگم ی چیزی میگم ی چیزی میشنوید تا ۱۲ تا ۱شب وقتش پر با اونا از صبح میره یک بار زنگ بهم نمیزنه خیییلی مشکوک میزنه چند روزه  امروز شنیدم دوستش بهش میگفت ماشینت بفروش بیا بریم فلان جای تهران مغازه بزنیم دوستش هیچی نداره  فقط میخواد دار ندار مارو از جنگمون در بیاره اون جایی که این میگه ماهی ۲۰۰. ۳۰۰ فقط ماهی باید اجاره داره. شوهرم بشدت دهن بین  ماشین موتور برای فروش گذاشته طلا میفروشه خواهش میکنم فکر کنید خواهر کوچیکتونم بخدا قسم عاجزم هیچ  کاری راهی بلد نیستم  هرروز جنگ دعوا از هم دور شدیم رمز گوشیش عوض کرده کلن تغییر خیلی وحشتناکی کرده انگار دیگه نمیشناسمش. اگر دعایی میشناسین بتونم از دوستاش جداش کنم بهم درخواست دوستی بدین خواهش میکنم زندگیم نجات بدین کاش میتونستم عکس چشام بزارم که ورم کرده دو روز هیچی نخوردم فقط گریه کردم طفلی بچه هام روحیه شون داغون شد کاش ی جا بچه هام بمیرم راحت بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 از صبح چند بار به مرگم فکر کردم فقط بچه هام جلو چشمم هستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده خودش که دوس دارن سر به تن شوهرم نباشه از خداشون شوهرم ورشکست بشه

شرایطت خیلی سخته منم مشکل مدل دیگشو با شوهرم دارم نمیشه با بچه هات بری یه جا چند روز بی خبر ؟  بلکه بترسه به خودش بیاد؟ 

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀