2777
2789
عنوان

شاید اگه اسم پسر روم نمیزاشتن

400 بازدید | 31 پست

زندگیم طوری دیگری بود از وقتی یادمه تا ۱۴ سالگی که خودم اسمم عوض کردم در عذاب بودم هیچ کس درکم نمیکنه بخدا چی کشیدم الان با خودم میگم بابا زیاد مهم نیست ولی اون موقع بچه بودم مسخره میکردن منم هربار می‌گشتم همیشه میگم مامان فلانی گفت بزاریم این اسم تو چرا این کارو کردی بخدا اعتماد به نفسم کلاصفر شد  تو مدرسه وقتی صدام میزدن از خجالت آب میشدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمت چی بود

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اسم رو آینده بچها بخدا تاثیر داره همینجوری هرکس یه چیزی گفت شما نزارین شما درک نمیکنین اون بچه چی می‌کشه تو هم سن و سالا.  بخدا بهترین قیافه و هیکل داشتم درسم هم عالی ولی همیشه بخاطر اسمم خجالت می‌کشیدم تو مدرسه دعا دعا میکردم کسی صدام نزنه تا معلما نفهمند وقتی جلو معلم میگفتن میمیردم از خجالت