2777
2789
وقتی از راه دور داری میری بله

خب بی خبر بری اصلا انقدر طرف بدجنسه که غذا درست نمیکنه ؟خیلی چیزا میشه درست کرد یکساعته اماده بشه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مادرشوهر منم اینکارو باهام می کردخدا لعنتش کنه حتی نمی ذاشت شوهرم سر راه چیزی برام بخره چقدر اذیتم ک ...

مادر شوهر من مُرد ،ولی از دست پدر شوهرم هنوز در عذابم 

فک نکنم حالا حالاها بمیره 

نمیمیره تا من بمیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چند وقت با مادرشوهر بود وقتی نهار می‌خوردیم انتظار داشت شام نخوریمیا اگه شام میخوردم یه جوری نگاه ...

پیرا کنس هستن

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

وقتی از راه دور داری میری بله

عزیزم هیچ جا خونه پدر و مادر نمیشه نون و ماست که پیدا میشه نون و پنیر که پیدا میشه همونم بزارن خودش احترامه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خب واقعا بیشعورن یعنی چی؟

بخدا

من بعدازظهر میرفتم خونشون تا نه یا ده شب گرسنه میموندم

با شوهرم میرفتیم بیرون غذا میخوردیم

تا الان من خونشون غذا نخوردم چون هیچ وقت درست نمیکنه

ولی واسه دختراش و نوه هاش سنگ تموم میذاره

نه باید عین گاو بری بی خبر

عجب 🤐

حالا از کجا میدونید استاتر قبلا خبر نداده؟

بعدشم تنها خونه ای که درش همیشه روی آدم بازه خونه پدر و مادره آدمه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

وای اسی تاپیک قبلت هم خوندم چقدر سوغاتی براش بردی.کلی هم همیشه بهش چیز میدین.برای چی آخه.من باشم کوفتم بهش نمیدم دیگه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
گلم چرا دل میشکنی ما بی خبر نرفتیم از دیشب گفتیم می‌خوایم بیایم گاو آدم بیشعوره😭😭😭😭😭

باتو حرف نزدم .

یه کاربر دیگه بود 😐

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش