2777
2789
عنوان

تعبیر خواب سجده ی خدا و گریه چیه

107 بازدید | 16 پست

می‌دونم تو گوگل هست ولی می‌خوام شما از تجربه تون بگید؟؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم اما فکر کنم نشونه قبولی توبه هست احیانا توبه نکردی جدیدا

چرا توبه کردم چند سال پیش و هر روز هم میکنم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

حس خوبی گرفتم تعبیر خواب بلد نیستم

مرسی عزیزم 

حس میکنم نشونه قبولی توبه هست حالا برو بیشتر تحقیق کن

ان شاءالله که همینطور باشه خیلی ناراحتم بابات گذشته و استباهام

خداروشکر که ناراحتی بزن تو گوگل تا مطمئن بشی

چشم ببخشید اشتباه تایپ شده 

بابت*

اشتباه*

تو گوگل زدم همین رو آورد ولی میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم

چشم ببخشید اشتباه تایپ شده بابت*اشتباه*تو گوگل زدم همین رو آورد ولی میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم

شاید باورت نشه اصلا من نزدم تو گوگل و تعبیر خواب هم نمیتونم به جون عزیزم همینجوری طبق اطلاعاتم و حسی گفتم ایشالا که خیره و اصلا هم تعبیر خواب نمی‌دونم 

شاید باورت نشه اصلا من نزدم تو گوگل و تعبیر خواب هم نمیتونم به جون عزیزم همینجوری طبق اطلاعاتم و حسی ...

ان شاءالله جانم مرسی بابت نظرت 

ولی یه سوال کسی که توبه کرده خدا ابروش رو حفظ میکنه؟ 

چند ساله توبه کردم و دیگه هم کارم رو تکرار نکردم 

بنظرت خدا میبخشتم و پرده پوشی میکنه؟

ان شاءالله جانم مرسی بابت نظرت ولی یه سوال کسی که توبه کرده خدا ابروش رو حفظ میکنه؟ چند ساله توبه کر ...

صدرصد من اطلاعات دینیم یکم بالاست خداروشکر ، صدرصد اگر واقعا از ته قلب توبه کنه خدا میبخشه در ضمن تو اون زمانی که گناه میکردی ابرتو نبرد الان که بنده پاک و توبه کار خدا شدی ابروتو ببره 

ان شاءالله جانم مرسی بابت نظرت ولی یه سوال کسی که توبه کرده خدا ابروش رو حفظ میکنه؟ چند ساله توبه کر ...

البته بستگی داره گناه چی باشه یه چیز مثل حق الناس رو نمیبخشه

البته بستگی داره گناه چی باشه یه چیز مثل حق الناس رو نمیبخشه

گناهم کلا مربوط به خودم بوده و به خودم بد کردم ....

البته یه بار عصبی شدم پشت سر یکی حرف زدم 

گناهم کلا مربوط به خودم بوده و به خودم بد کردم ....البته یه بار عصبی شدم پشت سر یکی حرف زدم

زمان یکی از پیامبران الهی باران نمیبارید فرشته وحی آمد و گفت میان شما یک شخص خطا کار هست که  از گناه خود توبه نکرده و تا آن شخص توبه نکند باران نمی‌بارد پیامبر گفت ای مردم میان شما شخصی هست که توبه نکرده و آن مرد زیر دل به گریه افتاد و توبه کرد و ناگهان صدای رعد و برق آمد و پیامبر خدارا سپاس و شکر گذاری کرد و به خداوند گفت پروردگارا آن شخص که بود که با توبه اش باران بارید خداوند گفت آن زمان که گناهکار بود ابروش را نبردیم اما الان که دوستدار و از خطا خویش اگاه شده و توبه کرده ابرو اورا ببریم