2777
2789
عنوان

لندکروز یک میلیارد زیر قیمت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست

حیف من دنبال بنز صفرم با این قیمت وگرنه میخریدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم تو گروه هم بگید شاید کسی خواست چون گروه کتابخونی داریم

چقدر خوش باوری لینک روباز نکنید هک میشین این پس فردا داره برای همیشه میره بعد 24میلیاردش هنوز روهواس؟بعد الان نمایشگاه با200 زیرقیمت میخرن ازش چقدر ساده هستین

اره همینه وگرنه من چند وقته سپردم به همه مشتری پیدا کنن کسی نمیاد سمتش بمونه دیگه مونده

دقیقا خرید و فروش خیلی کمه

دو سال پیش دخترخاله من هم میخواست مهاجرت کنهماشینش رو گذاشت برا فروش هیچکی نخرید

دیگه خانوادگی پول رو هم گذاشتیم بهش دادیم بعد اونیکی بیشترین سهم پول رو داشت کمکم پول رو به بقیه داد و دیگه ماشین رو برداشت

عزیزم شما به خرید و فروش مسلطی طبق چیزیکه فهمیدم درسته؟

یه سوالی داشتم از شما

چقدر خوش باوری لینک روباز نکنید هک میشین این پس فردا داره برای همیشه میره بعد 24میلیاردش هنوز روهواس ...

خانوم چه لینکی اصلا بیاد حضوری خرید کنه😑 من منظورم لینک دیوار بود آگهی گذاشتم

شمادوروزقبل تایپک زدی مریضم به این زودی مسافرشدی داری میری ؟  باورپذیرنیستن تایپکات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖