2777
2789

و میدونید بخاطر نیاز مالی هیچوقت طلا نمیفروشید 

پس چرا بازم طلا میخرید؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
چون بعدا شاید نیاز شدچون طلا برای زن قشنگه چون یه سرمایه برای زنه

اگه ب کار نیاد چی ؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم می‌خرم که بعدا باهاش یه ویلا واسه خودم بخرم (آمین)

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

احتمالا حفظ ارزش سرمایه 

استفاده زینتی از طلاها

و کلا خانما علاقه دارن ب داشتن طلا و خرید طلا ، حال ادمو خوب میکنه خرید

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

به خودم قول دادم نفروشم مگر شرایط خیلی خاص

پول کم بیارم قرض میکنم بعد پس میدم خدا رو شکر تا الان نیاز نداشتن بفروشم یعنی نیاز بود اما گذروندم نفروختم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

چون هیچ کس از ایندش خبر نداره احتیاط شرط عقله

هرچند من جز این گروهی که میگی نیستم سرجمع پنج گرم نمیشه کل طلاهام 😅 ولی خب خواستم از دید اینایی ک میگی ب قضیه نگاه کنم🤣

به خودم قول دادم نفروشم مگر شرایط خیلی خاصپول کم بیارم قرض میکنم بعد پس میدم خدا رو شکر تا الان نیاز ...

خب عزیزم اخرش چی؟ اون طلا قراره آخرش چی بشه؟

سوتفاهم نشه منم تقریبا شرایطم مشابه شماست میخوام بدونم دیدگاه شما چیه

اگه ب کار نیاد چی ؟

دلم میخواد یه روزی بدمشون به دخترم فعلا خدا باباش و منو باهم آشنا نکرده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

زیاددددد ندارم ولی دارم.. 

برای آینده بچم، بزرگ شد سرمایه داشته باشه برا اول زندگیش،، یا شاید خواستم یه چی بخرم یا یه اتفاقی افتاد به پولش نیاز شد اصلاً.

آدم ازفرداش خبرنداره.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
برای آینده بچه‌هام می‌خرم خودم هیچ استفاده ای ازشون نمیکنم

خودت چی عزیزم؟ دلت نمیسوزه و حیفت نمیاد ک مثلا اون طلا بمونه برای بچه هات و خودت شاید ب اون اندازه ارزش طلایی ک داری کیف و حال نکنی؟