مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4324 عنوان کسایی ک طلا زیاد دارین و اوضاع مالیتون هم خوبه 228 بازدید | 30 پست و میدونید بخاطر نیاز مالی هیچوقت طلا نمیفروشید پس چرا بازم طلا میخرید؟ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️ 1404/08/30 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12182 چون بعدا شاید نیاز شدچون طلا برای زن قشنگه چون یه سرمایه برای زنه
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4324 چون بعدا شاید نیاز شدچون طلا برای زن قشنگه چون یه سرمایه برای زنه اگه ب کار نیاد چی ؟ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
زنی_برای_تمام_فصول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8282 خودم میخرم که بعدا باهاش یه ویلا واسه خودم بخرم (آمین) مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3679 احتمالا حفظ ارزش سرمایه استفاده زینتی از طلاهاو کلا خانما علاقه دارن ب داشتن طلا و خرید طلا ، حال ادمو خوب میکنه خرید بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
نازی۸۲۱۹ عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 1896 پولدارا خدا شماهارو دوست داره برای مریضا دعا کنید با حیوانات مهربون باش♥️
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5363 به خودم قول دادم نفروشم مگر شرایط خیلی خاصپول کم بیارم قرض میکنم بعد پس میدم خدا رو شکر تا الان نیاز نداشتن بفروشم یعنی نیاز بود اما گذروندم نفروختم مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12182 اگه ب کار نیاد چی ؟ هیچی قشنگه دیگه ادم استفاده میکنهالبته مامانم اینطوری من نه.دوست داره و طلا نداشته باشه حس افسردگی داره
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6788 برای آینده بچههام میخرم خودم هیچ استفاده ای ازشون نمیکنم
sheboooo عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1185 چون هیچ کس از ایندش خبر نداره احتیاط شرط عقلههرچند من جز این گروهی که میگی نیستم سرجمع پنج گرم نمیشه کل طلاهام 😅 ولی خب خواستم از دید اینایی ک میگی ب قضیه نگاه کنم🤣
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4324 به خودم قول دادم نفروشم مگر شرایط خیلی خاصپول کم بیارم قرض میکنم بعد پس میدم خدا رو شکر تا الان نیاز ... خب عزیزم اخرش چی؟ اون طلا قراره آخرش چی بشه؟سوتفاهم نشه منم تقریبا شرایطم مشابه شماست میخوام بدونم دیدگاه شما چیه دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5363 اگه ب کار نیاد چی ؟ دلم میخواد یه روزی بدمشون به دخترم فعلا خدا باباش و منو باهم آشنا نکرده مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 24968 دخترم فردا پس فردا خونه میخواد ماشین میخواد شاید دلش خواست ازاد بخونه مهاجرت کنه...
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29173 زیاددددد ندارم ولی دارم.. برای آینده بچم، بزرگ شد سرمایه داشته باشه برا اول زندگیش،، یا شاید خواستم یه چی بخرم یا یه اتفاقی افتاد به پولش نیاز شد اصلاً.آدم ازفرداش خبرنداره.. 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
مهسا_یقینی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4324 برای آینده بچههام میخرم خودم هیچ استفاده ای ازشون نمیکنم خودت چی عزیزم؟ دلت نمیسوزه و حیفت نمیاد ک مثلا اون طلا بمونه برای بچه هات و خودت شاید ب اون اندازه ارزش طلایی ک داری کیف و حال نکنی؟ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️