2777
2789

دعوامون شد نزدیک یک ماه پیش

منو از خونه بیرون کرد منم رفتم خونه مادرم 

خانواده ام وضع مای خوبی ندارن چند تا خانواده با هم زندگی میکنن 

نتونستم و هرگز نمیتونم اونجا رو تحمل کنم 

شوهرم اصلأ دوسم نداری توی زندگی فقط منو برای بزرگ کردن بچه ها میخواد بارها گفته و میگه 

منم چند سالی که دارم با این انگیزه زندگی میکنم

ولی دیگه خوشحال نیستم افسردگی دو قطبی گرفتم 

شوهرم زنی میخواد که بیرون نره حق و حقوق شو نخواد 

بله و چشم بگه هیچ نظری نداشته باشه در هیچ موردی همیشه گوش شنوا واسش باشه و نه سر کار بره نه بیرون بره و نه با کسی رفت و آمد کنه13 سالم بود که شوهرم دادن و دیگه نذاشت درس بخونم 12 ساله ازدواج کردم و 3 تا بچه دارم 

منم خانواده ام بهتر از این نیستند و تعصبی و افراطی آن و فقیر 

منم بین بد و بدتر انتخابم بد بود اینکه با شوهرم زندگی کنم و حداقل کنار بچه هام باشم ولی...

میبینم نمیتونم مادر خوبی باشم خیلی بد اخلاق شدم بی حوصله و افسرده و ناراحتم دلم واسه بچه هام میسوزه.

برگشتم که کسی اذیتشون نکنه ولی من دارم خودم اذیتشون میکنم 

شوهرم یکی از دلایل مهمی که انداختم بیرون اینه که با 3 تا بچه کوچک و دوتا مدرسه ای و یه پسر 3 ساله به شدت فضول و شیطون یه خونه همیشه مرتب و دسته گل میخواد و یه زن خوشگل و خوش اخلاق و خندون 

منم برای اینکه بهونه دستش ندم مجبورم خونه رو مرتب نگه دارم و سر این مسئله خیلی خسته و عصبی میشم 

25 سالمه دلم میخواد برم باشگاه به خودم برسم درس بخونم در کنار زندگی و بچه هام گواهی نامه دارم ولی یه دقیقه ام نمیزاره پشت ماشین بشینم فقط خونه فقط خونه و کارهای خونه و رسیدگی به بچه ها و وو

خیلی سخته وقتی شرایط نداشتید آوردن سه تا بچه کار خوبی نبود ولی،الان ول کردنشون بدتره به جای اینکارا بشین همراه بچه هات درس بخون پیشرفت کن اتفاقا تو خونه به خاطر بچه هات خشگل کن به خودت برس نزار افسرده بکنتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاتو خیلی به خودت وابسته کن‌

بزرگشون کن وقتی بزرگ شدن جدا شو از شوهرت 

یواش یواش سر پیچی کن کم کم 

بچه هاتم کوچیکن چجوری درس بخونی یا باشگاه بری

حس ششمی بهم درخواست بده به نیتش آیت الکرسی میخونم