2777
2789

خیلی حالم بده همش تو فروشگاه های اینترنتی هستم و اگه از هر لباسی خوشم بیاد انقدر فکر میکنم بهش تا آخرش میخرمش 

سالی ده تا بافت و پالتو و کت میخرم وقتی ب دستم میرسه میگم چکاری بود کردم 

یجورایی اعتیاد روانیه 

راهی میتونید پیشنهاد بدین ترک کنم 

بعد نمیتونم ب پس انداز و طلا و بیش از اندازه فکر کنم میگم معلوم نیست چقدر عمر میکنم میخوام چکار طلا بخرم همش

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اگه اوضاع مالیت خوبه که خیلی خوبه بنظرم

مشکل مالی ندارم خداروشکر 

ولی خداییش اسرافه من لباس میبینم خوشگله خوشم میاد میخرم اما واقعا گاهی عذاب وجدان دارم و احساس گناه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش ب حالت 🥺،بفرستشون واسه من😂✨

وای عزیزم توروخدا نگو خوشبحالت من خیلی بدبختی دارم

ایشالا خدا صدبرابرش پول بهت بده 

وای عزیزم توروخدا نگو خوشبحالت من خیلی بدبختی دارمایشالا خدا صدبرابرش پول بهت بده

ای بابا ،،من اینقدر مریضی دارم که خدا میدونه...،دیگه امیدی به زندگی ندارم دل مرده شدم...