2777
2789

دیروز مجلس ترحیم پدر بزرگم بود توی رستوران نشسته بودیم کنار من یک خانمی یود روبه روی من خواهرم و دختر خاله م ک هر دو متاهل هستن نشسته بودن خانمه اول از دختر خاله م خپاستگاری کرد دید متاهله از خواهرم خواستگاری کرد منم ک هیچی البته من کنارش نشسته بودم خیلی حس بدی به‌م دست داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا اهل ارایش کردن و تیپ زدنن؟

من اینجوری برام پیش نیومده اما زیاد دیدم مطلقه هایی که همسن من هستن یا کوچیک ترن و دوباره ازدواج کردن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره تو مترو بودیم دوستم تو دستش حلقه هم داشت یک دختره ازش واسه داداشش خواستکاری کرد دوستم کفت متاهله😅البته دوستم خدایی خوشکل و خوش هیکله. من قیافه ام بد نیست اون خیلی خوبه.شبیه پریناز ایزدیاره.

یبار یه زنه تو اتوبوس گفت بین دوستای دخترت یه قدبلند سراغ داری برا پسرم میخام 

اونوقت من خودم قدبلند بودم چندین‌بار این‌چیزها برام اتفاق افتاده برا همه میفته

یا همیشه با هر کسی بیرون میرفتم همه پسرا به اونطرف توجه میکردن منم که انگار چغندر یه مدت افسرده شدم و عزت نفسم پایین اومد و الانم باهام همراهه اما خوب اشتباهه و نباید بهش بها داد بهش فک نکن یه روزی برعکسش برات اتفاق میفته باور کن اونوقت با خودت میگی اونروز بیخودی حساس شدم و ناراحت کردم روانمو