2777
2789

ببینین من یه مدت بایکی بودم درسته خیلی نقص دارم و اونم الکی باهام حرف میزد اما وابسته شدم و الان با یه دختر دیگست و خودشم بهم گفت دختره رو خیلی دوس داره و دختره پولداره و همو دوس دارن و دختره با درکه و فلان خیلی دلم شکست کاش به من نمیومد نمی‌گفت حتی عکسشم فرستاد و گفت از من ۴ سال کوچیکتره یعنی ۱۹ سالشه 😔

چی کار کنم کشی تجربه داشته؟

حالم بده

خاک بر سرش دختر اون لیاقت خوبی تو رو نداره

فقط 39 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آدمی که مشغول فراموش کردنتون هست و با یکی دیگه خوشه فکرتونو درگیرش میکنین وابسته شدی درسته ولی سعی کن فراموشش کنی جوری که اون فراموشت کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2334862

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی انشالله که خیلی زود حال تون بهبود پیدا کنه الهی آمین💙 خدا به حق فاطمه زهرا توی این ایام فاطمیه دست تو بگیره آرزو می‌کنم خیلی‌ زود به عشقت برسی به کسی لیاقت تو داشته باشه و ارزش خوبی تو بدونه الهی آمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

چرا ب کسی ک بهت پشت کرده اهمیت میدی تو این مورد مغرور باش وقتی تورو گذاشته کنار تو هم ولش کن سعی کلاس بری تا سرت گرم بشه کمتر وقت کنی بهش فکر کنی منم چن سال پیش با یکی اشنا شدم و کم کم وابسته فکر میکردم ایده ال هستش و بابت اینکه بهش نرسم گریه میکردم اما الان ک فک میکنم اونی نبود که من تصور میکردم بارها متوجه دروغ ها و تضاد حرفاش شدم اما چون دوسش داشتم هی خودمو گول میزدم که نه اینجوری نیس

تو هم بیخیالش شو ولی بنظرم هر کی قسمتت باشه بهش میرسی اگه قسمت این اقا باشه باز میاد سر راهت اما الان که با یکی دیگه رفته بزار بره 

گفت با هم کافه میرن طبیعی خرید همه جا و واقعا ناراحتم 😔

اینو بدون گلم خوب شد که رفت می‌دونی چرا کسی که باعث شد این آقا از جدا شه رو یه روزی یاد می‌کنی

خواهر من لیاقت تو بیشتره ارزش تو بیشتره شاید فردا یکی اومد سر راهت بهتر این 

امیدوارم مرد واقعی بیاد تو زندگیت مردونگی به این هست که دوست دختر عشق ول کنی بری با یکی دیگه؟ این مرد هست بنظرت نه خدا اینو فرستاده بزنه تو سر شون تا برن شما تنها و بی کس نیستی تو خدا رو داری امیدوارم به حق فاطمه زهرا تقاص دل شکسته خواهرم رو بدن الهی آمین مهربونم انشالله یکی بیاد تو زندگیت خوشبختت کنه زندگی برات بسازه این مرده این که لیاقت شما رو نداشته لایق دختر خوبی مثل شما نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوش ...

مرسی عزیزم...

خوب شد گفتی یادم رفته بود ایام فاطمیه هست😔

مرسی عزیزم...خوب شد گفتی یادم رفته بود ایام فاطمیه هست😔

خواهش می‌کنم خواهر مهربونم انشالله تقاص دل شکسته تون رو پس بدن 🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40