2777
2789
عنوان

شوهرم به خواهرم پیام داده سین زده جواب نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست
خیلی سخت میگیری بنظرم .... جواب دادن به بقیه مگه اجباره !!شاید دلش نمیخاد یا اونروز مودش خوب نیست

سخت نمیگیرم

چون میدونم خواهرم از من بدش میاد برای همین از شوهرمم بدش میاد

ولی من بیخیال تمام گذشته شدم گفتم ازدواج کردم میبخشمش

ولش

ولی ادب حکم میکرد جواب شوهرمو میداد

نکنه سین کنه نخونه

شوهر بدبختمم ازش خواسته بود یه کمکی کنه بهش

میتونست یه سلام خالی بفرسته

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نهمن بخاطر این میگم که زشت شددشمنش نبود که نخواد جواب شو بده

آره 

خدایی کارش زشت بودهِ 

نمیدونم چرا خانواده تون مخالفن یا از اون بنده خدا بدشون میاد 

ولی سعی کنید حدالامکان ارتباطتون رو کم کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خدایی کارش زشت بودهِ نمیدونم چرا خانواده تون مخالفن یا از اون بنده خدا بدشون میاد ولی سعی کنید ح ...

😓

بقیه کاربرا که میگن من حساسم

آدم یکی جواب شو نده زشته حس کوچیک شدن به آدم دست میده

همه شدن مدافع خواهرم

باید بخاطر من به شوهرم احترام میذاشت جواب شو میداد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

😓بقیه کاربرا که میگن من حساسمآدم یکی جواب شو نده زشته حس کوچیک شدن به آدم دست میدههمه شدن مدافع خوا ...

دقیقا 

حرف شما درستهِ 

منم اگر مثلا ازدواج کنم همسرم به خواهرم پیام بده جواب نده ناراحت میشم 

داماد ماهم گاهی پیام میده دوستندارم جوابش بدم اخر بلاکش کردم ؛ به خاهرم گفتم

اون حتما پیام چرت و پرت میفرسته

من از شوهرم خواستم به خواهرم پیام بده و یه کمکی بهمون بکنه

کمک مالی نه ها

یه کمک که اون میتونست گره مشکل مونو باز کنه

تنها کسی بود که میتونست کمک کنه