2777
2789
عنوان

ده نفر میخوام فقط ده نفر بیاد

101 بازدید | 16 پست

اومدید؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

حاضر

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای چی ده نفر میخای

گزارش بزنن

بچه ها لطفا تاپیک کاری داشتینمو گزارش بزنید لایک کنید صلوات بفرستم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

حاضر

ممنون

لطفا میشه تاپیک کاری داشتینمو گزارش بزنی

صلوات میفرستم

خوب تعلیق میشی که اینجوری!

واقعا

آخه میخوام تاپیک پاک بشه

واقعاآخه میخوام تاپیک پاک بشه

نی نی یار گفته کسی که درخواست گزارش کنه تعلیق میشه. حالا گاهی هم پیش میاد که نمیبینه و اتفاقی نمیوفته.  ایشالا شما هم جزو خوش شانسایی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
ممنونلطفا میشه تاپیک کاری داشتینمو گزارش بزنیصلوات میفرستم

هم تو تعلیق میشی هم من

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

نی نی یار گفته کسی که درخواست گزارش کنه تعلیق میشه. حالا گاهی هم پیش میاد که نمیبینه و اتفاقی نمیوفت ...

ممنون😘

ای بابا

شنبه ساعت ۱۰ و نیم صبح بفرست برا نی نی یار پاک میکنه

شنبه ساعت ۱۰ و نیم صبح بفرست برا نی نی یار پاک میکنه

اها باشه مرسی