2777
2789
ن هیچی

بگیربخورمیوه بخور  من ۳تادکتررفتم همشون مسکن دادن خودم دگه ویتامین سی  وایناگرفتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید خدانکنه خیلی بده

خدا ببخشیه عزیزم ببخشید باهات بد حرف زدم من شرمندم 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعا همه درگیرن بیمارستانا غلغله اس

ایییییی خیلی بده واقعا 

برادر زادم گرفت ۸ماهشه طفلی کلی اذیت شد تو بیمارستان اینا 

هیچ کاری هم براش نکردن مجبور شدن ببرنش متخصص

(دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷    

ایییییی خیلی بده واقعا برادر زادم گرفت ۸ماهشه طفلی کلی اذیت شد تو بیمارستان اینا هیچ کاری هم براش نک ...

اخی طفلک بهترباشه ایشالا

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم لااقل غذاسفارش بده خودتوبرسون اشپزخونه میوه بخور عصاره ماهیچه درست کن کیسه ابگرم بذارروزانوها ...

ممنون عزیزم🌹این چند روزه یک عالمه میوه تو یخچال خراب شده، میلم به چیزی نمیاد اصلا انگار گرسنه م نمیشه، اشتها ندارم شوهرم یک خرده حالش بهتره اون جیگر اینا درست میکنه میاره میخوریم، کلا دو سه روزه مسئولیت غذا افتاده گردنش. من کامل از پا افتادم، دور از جون انگار فلج شدم، دستشویی هم به زور میرم، یعنی نمیتونم برم. 

ممنون عزیزم🌹این چند روزه یک عالمه میوه تو یخچال خراب شده، میلم به چیزی نمیاد اصلا انگار گرسنه م نمی ...

میدونم خودمم درگیرهمین ویروس شدم اشتهام ازدست دادم امابزورمیخورم  بایدبزوربخوری نگران خونت نباش  حالت خوب میشه جمع جورمیکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونم خودمم درگیرهمین ویروس شدم اشتهام ازدست دادم امابزورمیخورم بایدبزوربخوری نگران خونت نباش حال ...

مراقبت کن از خودت ایشالا بهتر بشید، بعد این که خوب هم شدی بنظرم دیگه تا پاییز زمستون تموم نشده مهمونی و... نرید که دوباره مریض نشید، من که پشت دستم رو داغ کردم دیگه جایی نمیرم. 

مراقبت کن از خودت ایشالا بهتر بشید، بعد این که خوب هم شدی بنظرم دیگه تا پاییز زمستون تموم نشده مهمون ...

ممنونم من  ازمحل کارگرفتم

😂چی ب منم بگو

من که باردارم خیلی نمی‌تونستم دارو بخورم با بنا خودم خوب کردم آخر بخصوص سرفه که قطع نمیشد لامصب 

نشاسته با آب یخ حل میکردم میزاشتم رو گاز به شکل لرنی میشد یه ذره زرد چوبه میزدم می‌خوردم با عسل 

قرقره آب نمک 

عسل آبلیمو هر روز دوبار 

آب ولم با لیمو تازه 

و مهم ترینش که دیگه نجاتم داد یه پیاز نصف کن وسطش یکم در بیار توش نمک و عسل و لیمو بریز بزار بخاری تا پیاز نرم بشه آبش در بیاد بعد بچلون اون آبش بخور شب قبل خواب 

سیب با یه کم دارچین خیلی خیلی کم با یه لیوان آب بریز بپزه خود سیب بعد پخت له کن با آبش با عسل بده بخوره