2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم الآن دو سه روزه که مریض شدم، من خیلی بد و شدید مریض شدم، و الآن سه روز هست که استخوان درد شدیدم، از ران تا مچ پا، شبا از درد نمیتونم بخوابم، زانوهام از درد منفجر میشه، این سه روز همش از درد گریه و ناله کردم، توانایی حرکت ندارم، نه غذا میپزم نه کار خونه میکنم، زندگیم گند خورده. 

ایشالا بگیری

چه قلب سنگی داری تو 

متاسفم برای شعورت 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

الان چندروزه گرفتم بدن درد سردردابریزش بینی علایمش بود من چندباردکتررفتم   فقط مایعات میوه غذامقوی بخورید تازودترخوب شیدتب میکنیداشتهاکم میشه بزوربخورید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من گرفتم الآن دو سه روزه که مریض شدم، من خیلی بد و شدید مریض شدم، و الآن سه روز هست که استخوان درد ش ...

عزیزم لااقل غذاسفارش بده خودتوبرسون اشپزخونه میوه بخور عصاره ماهیچه درست کن  کیسه ابگرم بذارروزانوهات  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پسر منم اینطور شده دکتر رفتین چی گفت؟

مادرم دوبار بیمارستان رفتن دوبار متخصص میگن ویروسه دارو میخورن ولی یه مقدار مسکن برا تب و انتی بیوتیک چ شربت ضدسرفه و اینا چیزخاصی نمیدن

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من هنوز بیحالی و کوفتگی میاد سراغم دندون درد قلب درد دارم

مکمل ومولتی ویتامین میخوری؟

عزیزم شوخی کردم خدانکنه بگیره

قشنگم شوخی بدیه یه جا خوندم دعا حتی به شوخی هم اثر داره 

مثلا حضرت یوسف خودش گفت زندان برام بهتره 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست