2777
2789
عنوان

گفتن برام د…عا گرفتن

35 بازدید | 7 پست

یکی از دوستام فامیلاشون میگه میتونه ببینه کسی دعا داره یا نه 😐 به من گفت چندین ساله برات گرفتن ۲-۳ ماه پیش هم تمدید کردن 

اصلا پشمام ریخته بخدا چرا یکی باید این کارو کنه آخه 

نشستم به دیوار نگاه میکنم 😐 الان چی کار کنم خو 

میخوای ببینی واقعا داری یا نه یه لیوان اب تمیز و تازه بردار رو به قبله با وصو 3 تا حمد و 3 تا ایت الکرسی و 3 بار ید و 7 بار ایه 81 و 82 و 83 یونس بخون به اب فوت کن بعد دو دقیقهبخور اب بو یا طلمش عوض شد یه چیزی داری وگرنه چیزی نداری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خودتو داغون نکن درگیر وابسته رمال فالگیر دعانویس طلسم و جادو نکن با درد و مشکلات اضافه نکن درگاه هات بازی بشن بیشتر بدتر بهم میریزی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای ببینی واقعا داری یا نه یه لیوان اب تمیز و تازه بردار رو به قبله با وصو 3 تا حمد و 3 تا ایت ال ...

جدی ؟ آخه بهش گفتم خب الان من چی کنم اینطوریه 

گفت قرآن بخون تا ۲۱ روز 

مدام قرآن میخونم نمیدونم دیگه چ کنم 

خودتو داغون نکن درگیر وابسته رمال فالگیر دعانویس طلسم و جادو نکن با درد و مشکلات اضافه نکن درگاه هات ...

آره والا خریته بخدا😐 استرس گرفتم همش میگم چرا باید یکی همچین کاری کنه 

جدی ؟ آخه بهش گفتم خب الان من چی کنم اینطوریه گفت قرآن بخون تا ۲۱ روز مدام قرآن میخونم نمیدونم دیگه ...

ااره اگر طعم یا بوش عوض شد همین کاره یه 40 روز روزی سه بار بکن درست میشه میشه هم واسه اینکه هرروز نخونی روی یه پارچ اب یا بطری بخونی از اون سه لیوان بخوری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ااره اگر طعم یا بوش عوض شد همین کاره یه 40 روز روزی سه بار بکن درست میشه میشه هم واسه اینکه هرروز نخ ...

مرسی عزیزم 

تو دوران قاعدگی که دیگه نمیتونم انجام بدم نه ؟! 

مرسی عزیزم تو دوران قاعدگی که دیگه نمیتونم انجام بدم نه ؟!

اونو نمیدونم