2777
2789
عنوان

میشه کلا برنگشت خونه 😐❔

264 بازدید | 13 پست

خواهرم دانشگاه می‌ره راهش دوره ،  برعلاوه تابستون و تعطیلات ، بهمن ماه و بهار هم یسری هفته هاش میاد خونه :/    

بهمن و بهار واجبه خوابگاه تخلیه بشه:/? یا اگه یکی بخواد کلا فقط تابستون و تعطیلات عید بیاد خونه...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

والا خونواده هم ارزش دارن به چشم فامیلتم شده هر چند ماه به خونواده سر بزن نگن نیست کجاست دهنشون بست ...

😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینقدر از خونه فراری؟

😐به شما ربطی داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زبونت چرا اینقدر نیش داره؟! از خدا نمیترسی؟!

شما می‌ترسی کافیه

وقتی یکی یه تاپیک میزنی باید جنبه و ظرفیت داشته باشه

تاپیک برای اظهار نظر دیگران زده میشه 

وقتی اینقدر ادب نداره که اینطوری حواب میده باید باهاش همینطوری حرف زد

شما می‌ترسی کافیهوقتی یکی یه تاپیک میزنی باید جنبه و ظرفیت داشته باشهتاپیک برای اظهار نظر دیگران زده ...

بله که میترسم خیلیم میترسم . هرکی هم واسه خودش باید از خدا بترسه وگرنه خدا نیازی به ترس ما نداره بگیم کافیه یانه!!

وقتی یکیم تاپیک‌میزنه باید به سوالش ج‌داد نه در جهت تخریب و فضولی 

شما خوب شما عالی شما خداترسالان کار خودت بیشتر از هرکس دیگه ایی فضولیه

هنوز فرق فضولی با تذکر با دلسوزی نمیفهمی  دیگه کلا گارد داری در برابر فهمیدن. ریپلای  بکنی نکنی برام هیچ تفاوتی نداره فقط خواستم بگم با ادما همدلی کن بجای نیش زدن چون خودتم ی روزی نیازی به همدلی پیدا میکنی

شما می‌ترسی کافیهوقتی یکی یه تاپیک میزنی باید جنبه و ظرفیت داشته باشهتاپیک برای اظهار نظر دیگران زده ...

شما از انسانیت و ادب خرف نزن که از همون اول نمیدونی شرایطش چجوریه چرا تاپیک به حاشیه میکشونی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز فرق فضولی با تذکر با دلسوزی نمیفهمی دیگه کلا گارد داری در برابر فهمیدن. ریپلای بکنی نکنی برام ...

دمت گرم قشنگم ، دیگه ادم شاخ درمیاره از ادمای اینجا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40