2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورای سخت بودن

عجیب اینجاست که خیلی عادی تلقی میشه و تا کسی مادر نشده محاله بتونه درکش کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

قطعا سخته ولی نه که قابل تحمل نباشه چون یه عشق عجیب و غریب کنارشه که سختیش رو قابل تحمل میکنه و حتی خیلی وقتا شیرین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پس بچه دار نشم؟

این دیگه انتخابه. هرکاری کم و زیاد سختی داره و باید ببینی به نظر خودت ارزش نتیجه رو داره یا نه. بچه داشتن همونقدر که سخته لذت بخش هم هست. درد وحشتناک زایمان با دیدنش محو میشه. عذاب سه شب نخوابیدن با دیدن لبخندش از یاد میره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

فقط خواهش میکنم با دید منطقی اقدام کنید کسی که سختی زندگی مادر رو با خواهر و حتی پدر یکی میدونه در مواجهه با واقعیت طفلک رو عذاب میده یا ولش میکنه.