2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهشمندم اگر کسی پی ار پی کرده لطفا راهنماییم کنه واسه داداشم می‌خوام آخه داره موهاش می‌ریزه سنشم ۲ ...

من پی آر پی کردم درد داره خیلی . بنظرم درمان های بهتری هم هست که 100 درصد جواب بدن

من پی آر پی کردم درد داره خیلی . بنظرم درمان های بهتری هم هست که 100 درصد جواب بدن

سلام. با توجه به اینکه پی آر پی کردی از نتيجه اش راضی بودی؟ تغییر رو احساس کردی؟ 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
سلام. با توجه به اینکه پی آر پی کردی از نتيجه اش راضی بودی؟ تغییر رو احساس کردی؟ 

دوست من مشکل ریزش مو از درون انسانه یعنی یه سم تو بدن هست تولید میشه و به سر میرسه و باعث ریزش مو میشه البته این یه دلیلشه.اما وقتی شما از درون مشکل رو باقرص حل کنین درست میشه و باعث رویش مجدد مو میشه. پی آر پی یک درمان تزریقی و خارجی است پس تا زمانی که که شما مشکل درونی رو حل نکنین نهایتا یک ماه تاثیر گذار باشه  و بعدش ریزش مو شروع میشه.

دوست من مشکل ریزش مو از درون انسانه یعنی یه سم تو بدن هست تولید میشه و به سر میرسه و باعث ریزش مو می ...

سلام، ممنون از پاسخگوییتون. 

من زیاد آزمایش دادم همه هم نشونش میدادن که مشکلی ندارم ریزش موی ارثی دارم البته عصبی هم هستم داروهای زیادی امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم دیگه دارم کچل میشم این موضوع خیلی باعث افسردگیم شده

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
سلام، ممنون از پاسخگوییتون.  من زیاد آزمایش دادم همه هم نشونش میدادن که مشکلی ندارم ریزش موی ا ...

سلام خواهش میکنم .لطفا به پیشنهادم عمل کنین بد نمیبینین.دکتر محمدتقی زندی پور فردیس کرج

بچه ها خیلی PRP خوبه 

موهای یه قسمت از سر شوهر من کاملا ریخته بود من همش میگفتم برو کاشت انجام بده عمرا اگه اینجور چیزا جواب بده ولی رفت پیش دکتر الهه لطفی تزریق PRP انجام داد خیلی خوب شده و خداروشکر کاملا اون قسمت از موهاش که ریخته بود مجدد رشد کرده