وای بدبختیه من خیلیییی کم بحث شروع میکنم و حرف بزنم ولی وقتی شروع کنم دیگه تموم نمیشههع همه چیمو میگم
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بده اینجوری برا من که عذابه هرچی میگم خودمو تغییر بدم بعد ی روز یادم میره
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
مثلا سناریو بچین تو ذهنت وقتی میخوای با کسی رو در رو بشی
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
اخه من خیلی حرف میزنم خیلی زیاد انجوری ک شما میگیدم خوبه اما سخته گفتم با روزه شروع کنم
روزه سکوت اذیت میشی
این بهترین راهه مثلا فلان شخص ازتون میپرسه چخبر بگو سلامتی عزیزم خبری نیست شما تعریف کنید چیکار میکنید جوری صحبت کنید که توپو بندازید تو زمین طرف مقابل بزارید بیشتر اونا حرف بزنن اینو تمرین کن دو سه روز اینجوری باشی بعدش عادت میده نیازی نیست وقتی کسی چیزی میپرسه خاطره تعریف کنی