2777
2789

سلام دوستان من حدود دو هفته است که ای او دی گذاشتم به تجویز پزشکم اونم نه برای پیشگیری از بارداری بلکه برای اینکه من تو دوران پریودی خیلی خیلی خونریزیم زیاده و کم خونی گرفتم دکتر گفت تنها راهش اینه ای او دی برای الان که گذاشتم خیلی موهام میریزه دو تا لکه صورتم آورده و بشدت بی‌قرارم و اضطراب و استرسم زیاده همش عصبیم و میلرزم بنظرتون اینها مربوط به این او دیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایودی نوع هورمونی باعث کم شدن یا متوقف شدن خونریزی ماهانه میشه.

من نوع هورمونی میرنا (امریکایی) را حدود ٧ سال هست که استفاده می کنم. چند ماه اول لکه بینی داشتم، ولی بعد برطرف شد. هیچ عوارض جانبی برای من نداشته.

ولی اگه فکر می کنید به خاطر ایودی هست، با پزشکتون مطرح کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما این علایمی که من گفتم رو نداشتین؟

نه، من فقط لکه بینی داشتم اون دو سه ماه اول

ولی کلا هر دارو یا وسایل پیشگیری، ممکن هست برای یک فرد عوارض داشته باشه و برای یک فرد دیگه عوارض جانبی نداشته باشه. همیشه اون کاتالوگ همراه دارو یا در مورد شما ایودی را بخونید، اونجا عوارض جانبی گزارش شده را می خونید...  اگه شک دارید هم‌زمان   با استفاده  و به خاطر استفاده ، این اتفاق افتاده باید به پزشک اطلاع داد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم