2777
2789

میگن خوبه ولی تاحالا امتحان نکردم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم چهار پنج ساله ریزش شدید دارم هر کاری از دستم برمی اومد انجام دادم دکترم رفتم و کلی آزمایش دادم ولی فعلا هیچ نتیجه ای نگرفتم الان دوباره میخوام برم دکتر ولی یه دکتر جدید ببینم چی میشه خیلی افسرده شدم سر این موهام 😞

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

شما هم اگه سرتون یکی دو روز بعد حمام خارش میگیره هیچی نزن به موهات فقط برودکتر چون حنا و سدر و..خارش رو بدتر میکنه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

شما هم اگه سرتون یکی دو روز بعد حمام خارش میگیره هیچی نزن به موهات فقط برودکتر چون حنا و سدر و..خارش ...

دکتر رفتم ۴ سال دارو خوردم هزارتا امپول الانم میخوام بجای شامپو شیمیایی سدر بزنم ولی دکترمم عوض کنم

دکتر رفتم ۴ سال دارو خوردم هزارتا امپول الانم میخوام بجای شامپو شیمیایی سدر بزنم ولی دکترمم عوض کنم

منم یه مدت تصمیم گرفتم بحای شامپو سدر بزنم ولی موهام به شدت خشک شد و موخوره ی بیشتری گرفت ولی من توی این چند ساله اخیر هر روشی که بهم گفتن و توی گوگل سرچ کردمو روی سرم امتحان کردم از روغن تراپی گرفته تا تخم مرغ محلی و حنا و قهوه و سدر وپودر  نخود خام و داروهای گیاهی عطاری ها و قرص های مولتی ویتامین و....محلول ها و تونیک های مو .......

منم همه اینارو زدم شما هم جواب نگرفین؟

نه اصلا حتی موهام بدتر از قبل شده یعنی هرروز بدتر از دیروز بازم میخوام برم دکتر دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم 

نه اصلا حتی موهام بدتر از قبل شده یعنی هرروز بدتر از دیروز بازم میخوام برم دکتر دیگه واقعا نمیدونم چ ...

داداشم میگه باید مزو تراپی کنی یعنی پلاسمای خونتو تزریق کنن به سرت