2777
2789
عنوان

وقتی میگن دلتون برا خرج کردن مرد نسوزه همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 20922 بازدید | 243 پست
خرج تراشی کردی؟

اخرهفته برم خرید کنم 

از همه مهمتر روز زن نزدیکه ط😅🤣

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مشکلی با این خرجها ندارم و خوشحالم میشمالبته ما وضع مون خوبه و مشکل مالی نداریم

والا ما هم وضعمون به اندازه خودمون خوبه 

بحث مالیش نیست بحث زرنگی و سواستفاده کردن هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دوست دارم عکستون رو ببینم میشه بذارید؟

سایت خیلی بازی درمیاره عزیزم خیلی معطلی داره برا یه عکس 

والا ما هم وضعمون به اندازه خودمون خوبه بحث مالیش نیست بحث زرنگی و سواستفاده کردن هست

اخه برای فامیله جای اشتباهی خرج نمیکنه که

هر چند من کار شما را زیر سوال نمیبرم

ولی خودم اینطوری نیستم

سایت خیلی بازی درمیاره عزیزم خیلی معطلی داره برا یه عکس

مشکلی نیست ان شالله یسری دیگه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

برو گوشی آیفون 17 بخرکلی هم لباس برای خودت و دخترت بخرطلا هم برا روز زن بخرقشنگ بندازش تو خرج

اتفاقا گفته می‌خرم برات ایفون ۱۷ اما قرار برا تولدم بخره اسفند شایدم یهو دیدی برا روز زن گرفت

اخه برای فامیله جای اشتباهی خرج نمیکنه کههر چند من کار شما را زیر سوال نمیبرمولی خودم اینطوری نیستم

عزبزم مگه نباید این چیزا دو طرفه باشه وقتی بک طرف همش خرج کنه بقیه دست تو جیبشون نکنن آدم ناراحت میشه من ۳ سال خونه هیچ کس به جز پدر شوهرم و یکی از خواهراش نرفتم 

من مشکلی با این خرجها ندارم و خوشحالم میشمالبته ما وضع مون خوبه و مشکل مالی نداریم

اخه ادم وضعش هم خوب باشه بعضی چیزها زیاده‌روی

مخصوصا تو این دوره زمونه ک گرونیه و ادم حتی وضعش خوب باشه هم باید پس‌انداز کنه مخصوصا اگه تو شهر بزرگ باشه

حالا مهمونی ادم دعوت کنه خوبه

اما چرا ادم هزینه سی نفر برای شب یلدا کلی شام آجیل میوه شیرینی با اینکه خونه خودش مراسم نیست بده؟ اگه خونه پدر و مادر بهتره هزینه تقسیم بشه حالا یکی میبینی وضعش بهتره میتونه یکم بیشتر کمک کنه

اما اگه یکی همیشه این کار رو بکنه باعث میشه بقیه ازش سواستفاده کنن

اره عزبزم کنسل کرد گفت بابامم نمیارم خودمون سه نفر میریم بیرون اما امروز باهاش فهرم میخوام یکم سفت ب ...

بابای منم مثل شوهر تو خود شیرینه با این تفاوت ک از مادر و برادرم میزنه برا خواهربرادراش خرج میکنه بخدا اصلا براش مهم نیس نون داشته باشن تو خونه یا ن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اخه ادم وضعش هم خوب باشه بعضی چیزها زیاده‌رویمخصوصا تو این دوره زمونه ک گرونیه و ادم حتی وضعش خوب با ...

من به خدا حاضرم ابن خرج رو برا دوتا آدم نیازمند بکنه تا بده اینایی. که همه به اندازه خودشون دارن بکنه به نیازمند بده خیلی هم خوشحال میشم