2777
2789
عنوان

روانشناسی بدون کنکور

70 بازدید | 12 پست

سلام من هزار تا تاپیک دراین مورد زدم و بازم میخوام نظرات بقیه رو در این مورد بدونم

من دهم تجربیم و گفتم که تصمیم گرفتم که از کنکور فرار کنم و برم انسانی و آخرش روانشناسی دانشگاه آزاد یا اگه نظرم عوض شد کنکورشو بدم و بخونم 

میتونم در کنارش نویسندگی رو ادامه بدم و با چاپ کتاب هام به درآمد خوبی برسم و موفق بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا علاقت توی انسانیم هست حتما برو

ولی اگه فقط برای فراره... خب این همه آدم تونستن قطعا توهم میتونی چی ازشون کمتر داری... کلیم فرصت داری دهمی تازه

قطعا این مسیری هم که میگی سختیای خودشو داره چون الان توی مسیر نیستی فکر میکنی کاری نداره دقیقا مثل تجربی. مسیر بدون سختی نیست اصلا

واقعیت من کلی افرادو میشناسم که مدرک روانشناسی دارن و بیکارن الان... رشته ریاضی و انسانی اینطوریه که اگه بری دانشگاه تاپ و خلاصه تاپ باشی و مهارتت بالا باشه واقعا به یه جایی میرسی و درآمدت بالاست وگرنه هیچی باخت دادی برای همین هجوم سمت تجربیه...

بازم تصمیم با خودته من شرایط تورو نمیدونم شاید واقعا راه و استعدادت توی اینه

اگه واقعا علاقت توی انسانیم هست حتما بروولی اگه فقط برای فراره... خب این همه آدم تونستن قطعا توهم می ...

خیلی خوب راهنمایی کردید راست میگید قطعا انسانی هم سختیایی داره ولی حداقل از تجربی راحت تره

از اول درس خون بودم چون مامانم خیلی مجبورم می‌کرد طوری بود که حتی نمیدونستم چرا ولی میخوندم تا بیست بگیرم بعدا بهم گفتن تو که میتونی و اینهمه باهوشی برو تجربی خودمم نرفتم پیش مشاور و گفتم راست میگن دیگه اینهمه خوندم اینم میخونم اومدم و دیدم اصلا به خوندن و مطالعه ی زیاد نیست تو ممکنه زیاد بخونی ولی نمره کمی بگیری چون این رشته کلا مفهومی و خارج از کتاب زیاد داره و بیشتر محاسباته و مهم کنکورشه که من این چندروزو با کنکور آشنا شدم و دیدم خیلی سخته و خیلی استرس آوره من به حدکافی استرس رو تو وجودم دارم و تجربه میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم و این رشته محاسباتی هست و نیاز به دقت و تمرکز و ذهن قوی داره که من حتی اگه استعدادشو داشته باشم علاقشو مخصوصا به محاسبات ندارم 

خیلی خوب راهنمایی کردید راست میگید قطعا انسانی هم سختیایی داره ولی حداقل از تجربی راحت ترهاز اول درس ...

بحث اینه که سختیای اولش کمتره ولی بعد دانشگاه سختیاش بیشتره قطعا 

دقیقا متوجهم چی میگی... ولی دبیرستان اینجوریه کلا هر رشته ای همون انسانیشم یه دفعه حجم مطالب زیاد میشه و از حفظی خارج میشه طبیعیه جا خوردی شاید یکم عادت کنی روششو یاد بگیری اوضاع بهتر باشه 

فقط میخوام بگم بعدا پشیمون نشی

بحث اینه که سختیای اولش کمتره ولی بعد دانشگاه سختیاش بیشتره قطعا دقیقا متوجهم چی میگی... ولی دبیرستا ...

میدونی حالم از کنکور و تست و مشاور و موسسه ها و اساتید به هم میخوره اصلا نفهمیدم از اول مهر چی شده فقط دیدم همه درگیر اینان و خیلی جلوان منم درگیرش شدم دیدم نمیتونم نمیکشم اصلا اهل رقابت نیستم و علاقم روانشناسی و نویسندگیه مامانم میگه اگه نمیتونی کنکور نده و برو همون روانشناسی آزاد خیلیا رو دیدم به راحتی رفتن حتی اگه علاقه نداشتن پس منی که علاقه دارم و میتونم در کنارش نویسندگی رو ادامه بدم چرا اینطوری عذاب بکشم به خدا اونقدر درگیری غیر درسی و خانوادگی دارم که بدنم بیشتر از این سختی نمیپذیره دنبال فرار از کنکورم :)

میدونی حالم از کنکور و تست و مشاور و موسسه ها و اساتید به هم میخوره اصلا نفهمیدم از اول مهر چی شده ف ...

خب پس همینکارو کن بنظر نمیاد تجربی برات اوکی باشه

آره واقعا دل شیر میخواد.... 

حتما موفق میشی وقتی علاقت تو همینه وقتی از الان به فکر آیندتی

با مشاور مدرستون مشورت کن از دی هم دیدم تغییر دادن رشتشونو احتمالا بشه بهترم میشناستت راهنمایی بهتری میکنه

خب پس همینکارو کن بنظر نمیاد تجربی برات اوکی باشهآره واقعا دل شیر میخواد.... حتما موفق میشی وقتی علا ...

اره متأسفانه برا هفته بعد موند چون تعطیلیم و فقط هفته بعد میاد مجبورم تا اون موقع تو فکر و خیال غرق بشم😭

و یه چیز دیگه به نظرت اگه بمونم تو همین رشته ولی هدفم همون روانشناسی باشه و درواقع قید کنکور تجربی رو بزنم چی میشه؟ اینطوری سخت تره نه؟

اره متأسفانه برا هفته بعد موند چون تعطیلیم و فقط هفته بعد میاد مجبورم تا اون موقع تو فکر و خیال غرق ...

اشکال نداره شاید بیشتر بهش فکر کردی و مشورت گرفتی و مطمئن تر شدی... سخت نگیر 

آره خب سخت تر میشه نهایی و اینام در سطح کنکوره باید برای اونام خیلی بخونی حتی اگه بخوای پاس شی هم بازم سخته خب چرا اینکارو کنی

اشکال نداره شاید بیشتر بهش فکر کردی و مشورت گرفتی و مطمئن تر شدی... سخت نگیر آره خب سخت تر میشه نهای ...

چون میترسم رفتم انسانی نرسونم خودمو بالاخره دوماه گذشته