2777
2789

من تو کل دوره تحصیلم مشاوره نداشتم رتبه سه رقمی شد و برا کار کنار دانشجویی می خواستم مشاور شم ولی بخاطر همین نمی تونم الان دوستم رتبش هزار و خورده ای ولی اون شده چون اون مشاور داشته 🙂🤌🏻

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می‌دونی فرق اون و تو چیه؟

اون اعتماد به نفس داره احساس سرکوب شده نداره 

تو به طور کلی خودتو قبول نداری و فکر منفی داری درنتیجه همه چیو پای مشاور داشتن نزار/:

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

می‌دونی فرق اون و تو چیه؟اون اعتماد به نفس داره احساس سرکوب شده نداره تو به طور کلی خودتو قبول نداری ...

وقتی نداشته باشی تو سال کنکورت نمیتونی بشی چه ربطی به اعتماد به نفس داره😐

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

وقتی نداشته باشی تو سال کنکورت نمیتونی بشی چه ربطی به اعتماد به نفس داره😐

چه ربطی داره به اینکه او بخوای مشاور کنکور بشی؟؟؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

مشاور برنامه میده و رفع اشکال میکنه هر چند مشاور من رفع اشکال نمیکرد برنامه کلی میداد و با اینکه ۲۰ میلیون داده بودم مثلا مشاور تخصصی بود در کل راضی نبودم از پشتیبانیش

ولی فیلم اموزشی میداد اونم استاد های خوب مثل دکتر فراهانی و استاد کرمی و...  

ولی خوب یه برنامه دادن و چک کردن گزارش کاره 

روند کاریشون رو از دوستات یا مشاور ها بپرس 

پشتیبان ازمون داشتم فقط برنامه میداد هر دوهفته یه بار 

ولی روند کلی شون دادن برنامه هفتگی و چک کردن گزارش کار ترجیحا روزانه یا هفتگی گرفتن ازمون هست بعضا نمونه سوال هم میدن 

مشاور تخصصی ها همینه + دادن فیلم های اموزشی اساتید مطرح و پی دی اف  جزوه اساتید و نمونه سوال امتحانی 

مشاور برنامه میده و رفع اشکال میکنه هر چند مشاور من رفع اشکال نمیکرد برنامه کلی میداد و با اینکه ۲۰ ...

مرسی عزیزم که گفتی ولی فقط بلد بودن نیس باید حتما از قبل داشته باشی🩷

داری یه چیزیو با هم مقایسه میکنید که اصلا قابل قیاس نیست تو میتونی مشاور بهتری بشی

اره ولی مشکل اینه قبولم نمیکنن چون نداشتم