2777
2789

خودم داشتم تو دوران عقد جدا میشدم حالم به اندازه کافی بد بود. یه شب داشت به بارون وحشتناک میومد بابام رفت ببینه اب نره خونه همسایه و دیگه خبری ازش نشد منم پاشدم رفتم ببینم چیشده. که تا در خونه رو باز کردم دیدم پشت در زیر زمین تا بالا پر آبه و با فشار داره وارد زیر زمین میشه

در زیر زمین رو که باز کردم جهازم همونایی که بابام با کلی زحمت خریده بود تا زانو زیر اب و لجن بود انقدر جیغ کشیدم و خودمو زدم که همه همسایه ها شنیدن و ریختن اونجا 

بابام با اینکه تمام خرجی که کرده بود زیر اب بود فقط منو بغل کرده بود میگفت عیب نداره فدای سرت باز برات بهترشو میخرم فقط اروم باش چیزیت نشه 

یادمه با تیشرت و شلوارک جلوی همه همسایه هامون و چند تا از فامیلاشون نشسته بودم تو حیاط زیر بارون و گریه میکردم

اونایی هم که اومده بودن کمک هی میپرسیدن این عروسه؟وای بیچاره 

اون شب سخت ترین شب زندگیه من بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه غم انگیز 💔💔من روزای سخت و سخت ترین زیاد داشتن نمیدونم کدومو بگماز ۴ سالگی که پدر مادرمو از دست ...

عزیزم روحشون شاد تصادف کردن ؟؟

شما کجا بزرگ شدید 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

عجب ، همش خراب شد ؟

نه خداروشکر 

اخه بد ماجرا این بود که وسایل بزرگی هم که داماد خریده بود چون جا نداشتن گذاشته بودن زیر زمین ما و اگه چیزی به اونا میشد فکر میکردن از قصد این کارو کردیم دیگه ولمون نمیکردن

چه غم انگیز 💔💔من روزای سخت و سخت ترین زیاد داشتن نمیدونم کدومو بگماز ۴ سالگی که پدر مادرمو از دست ...

ای وای چه بد عزیزم انشاالله زندگیت پر از اتفاقا خوب شه و تنت سلامت باشه

من خودم شب های غمگین زیادی داشتم اما یکیش این بود که شوهرم تو خیابون تو ماشین جلو کلی آدم خیلی کتکم زد خیلی زد تو سرم ..هنوز نگاه های مردم جلو چشمم هست و چون جایی نداشتم برم و خانوادم هم پشتیبانم نیستن مجبور شدم برگردم خونه و تو همون خونه بمونم این برای من خیلی غم انگیز بود .‌‌.ک اون شب برگردم کنار اون آدم بخوابم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔