2777
2789
عنوان

تا حالا ازدواج بدون مهریه دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست
من هم به مهریه اعتقادی ندارم و خودم قبل از ازدواج هم از نظر مالی مستقل بودم. حقوق ضمن عقد را داشتم و ...

کاش اینقدر تو سبک زندگی و عقاید مردم دخالت نمی‌کردن 🤦🏻‍♀️

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم شروط ضمن عقد رو دارم به صورت محضری 

هم مهریه ام خوبه 

و هم تمام مال و اموال خودم و همسرم به اسم صلح شده که اگر یکیمون فوت کرد کس دیگه ای ادعای ارث و میراث نکنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ارث میخوام چکار؟طرف رفتار سالها کارکرده سرمایه جمع کرده بعد من بگیرمش؟ منطقی نیست

آره بعدشم در طول زندگی مشترک میتونی برای خودت سرمایه جمع کنی 

خونه بخری طلا ماشین 

چه نیازی به پول مرد هست برای یه زن مدرن

ارث میخوام چکار؟طرف رفتار سالها کارکرده سرمایه جمع کرده بعد من بگیرمش؟ منطقی نیست

عزیزدلم ارث همسرت برای شماس 

شما نگیری کی بگیره ؟

پدر و مادر و خواهر و برادرش و دولت ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزدلم ارث همسرت برای شماس شما نگیری کی بگیری ؟پدر و مادر و خواهر و برادرش و دولت ؟

خب مثلا تو دوران پیری بعد فوت همسر چی؟ از بچه هات باید مهریه تو بگیری؟

عزیزدلم ارث همسرت برای شماس شما نگیری کی بگیری ؟پدر و مادر و خواهر و برادرش و دولت ؟

به نظرم تا موقعی که خانواده ای داره خانوادش در اولویتن برای گرفتن ارثش

اگر هم توی جمع کردن اون اموال بهش کمک کرده باشم که همون اول سهممو میگیرم

خب مثلا تو دوران پیری بعد فوت همسر چی؟ از بچه هات باید مهریه تو بگیری؟

از بچه نه 

از اموال به جا مانده از همسر 

مهریه جزو دیون‌ ممتاز هست . اول مهریه پرداخت میشه بعد باقی اموال تقسیم میشه بین وراث

به نظرم تا موقعی که خانواده ای داره خانوادش در اولویتن برای گرفتن ارثشاگر هم توی جمع کردن اون اموال ...

بعد ازدواج خانواده اش شمایی 😧

و این حق شماس 

خودم وکیلم البته 😅

خب خانوم وکیل اکثر خانوما موقع طلاق مجبور به بخشیدن مهریه میشن یا به یه مبلغ خیلی ناچیز رضایت میدن

یا اینکه مهریه قسط بندی میشه طوری که تا آخر عمرشونم مهریه شونو نمی تونن کامل بگیرن

پس مهریه چه ارزشی داره اینجا؟ 

خب خانوم وکیل اکثر خانوما موقع طلاق مجبور به بخشیدن مهریه میشن یا به یه مبلغ خیلی ناچیز رضایت میدنیا ...

عزیزم 

گفتم که ارزش مهریه زمان‌ حضانت فرزند و تقسیم مشخص میشه . و البته در طلاق مبارات که به خاطر کراهت زن از شوهر هست هم نمود پیدا میکنه 

چون شما در شروط ضمن عقد حضانت فرزند رو نمیتونی بگیری و این میتونه اهرم‌ فشاری باشه . البته صرفا حضانت .‌ بحث ولایت کاملا جداس

بعد ازدواج خانواده اش شمایی 😧و این حق شماس

اره درسته اینم از یه زاویه است و قانونیش هم همینطوری میشه

اما تو منطق من یه جور دیگه است

شاید اصن ازدواج کردم کل اموالشو کشیدم بالا🤦🏻‍♀️😂😂😂