2777
2789
عنوان

تا حالا ازدواج بدون مهریه دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست
عزیزم گفتم که ارزش مهریه زمان‌ حضانت فرزند و تقسیم مشخص میشه . و البته در طلاق مبارات که به خاطر کرا ...

درسته 

یعنی منظورتون اینه که تو خانمایی که بچه ندارن و همسرشونم در قید حیاته ممکنه ارزش زیادی نداشته باشه ؟ 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اره درسته اینم از یه زاویه است و قانونیش هم همینطوری میشهاما تو منطق من یه جور دیگه استشاید اصن ازدو ...

خدا شاهده از منطق عجیبت شوکه شدم 

اگر‌ روی همون منطق قبلی هستی به برادرهمسرم معرفیت کنم برای ازدواج . با ضمانت اینکه بعدش همه چی به ما برسه 😅🤣

شوخی میکنما ❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته یعنی منظورتون اینه که تو خانمایی که بچه ندارن و همسرشونم در قید حیاته ممکنه ارزش زیادی نداشته ...

ارزش داره 

منظورم از ارزش قدرت اجرایی و مانور قانونی هست 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خدا شاهده از منطق عجیبت شوکه شدم اگر‌ روی همون منطق قبلی هستی به برادرهمسرم معرفیت کنم برای ازدواج . ...

من اخه بابام وکیله زیاد دیدم پرونده های این سبکی

مامان خودمم طلاق گرفته 

واقعا ترجیح میدم خودم رو بردارم و برم، حالا چه فوت شده باشه چه هرچی

پول هاشم برای خانوادش

من پولای بابام برا خودم بسه🤦🏻‍♀️😂

نه این منطقو من اصلا پیش خانواده شوهر رو نمیکنم چون جا برای سو استفاده رو باز میکنه😂ولی در عمل ترجیح میدم خودمو نندازم توی این داستانا

من اخه بابام وکیله زیاد دیدم پرونده های این سبکیمامان خودمم طلاق گرفته واقعا ترجیح میدم خودم رو بردا ...

پدرت همکار پدرم و خودمه 

شما دیگه چرا آخه ؟؟

جای اینکه بگی اموال همسرم رو صلح میکنم میگی میبخشم ؟؟؟

ای خداااااا از دست شما 

پدرت همکار پدرم و خودمه شما دیگه چرا آخه ؟؟جای اینکه بگی اموال همسرم رو صلح میکنم میگی میبخشم ؟؟؟ای ...

واقعا اگر خودم توی بدست اوردن چیزی شریک بوده باشم که اونو تا ذره اخر میگیرم قطعا، لازم باشه هم از حلقوم کسی میکشم بیرون😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اما چیزی که خودش تنها بدست اورده به نظرم به خانوادش برسه منطقی تره

🤦🏻‍♀️😂

واقعا اگر خودم توی بدست اوردن چیزی شریک بوده باشم که اونو تا ذره اخر میگیرم قطعا، لازم باشه هم از حل ...

میزنمتا 😧😧😧

میگم خانواده اش شمایی 

بقیه بستگان و فامیل میشن 

میزنمتا 😧😧😧میگم خانواده اش شمایی بقیه بستگان و فامیل میشن

میدونید من خیلی روی سرمایه و پول پدرم حساب کردم🤦🏻‍♀😂

شاید اگه اینو نداشتم خودمو خانوادش که هیچی، بخشی از وجودیتش میدیدم😂🤑😀

میدونید من خیلی روی سرمایه و پول پدرم حساب کردم🤦🏻‍♀😂شاید اگه اینو نداشتم خودمو خانوادش که هیچی، ب ...

من نه تنها از طرف پدر بلکه مادری هم شرایط مالی بالایی دارم 

پدرم که همکار پدرتون بود و فوت شدن 

مادرم هم دامپزشکن

کلا دو‌تا خواهرم هستیم 

اما باز دلیل نمیشه اموال همسرمو برای بقیه بدونم .‌تازه تا ریزترین چیزها رو هم صلح کردیم و وصیت نوشتیم 

یعنی غیر من هیچکس هیچ حق مالی و حتی معنوی نسبت به همسرم نداره و برعکس 

چند سال پیش هم یه قبر دو طبقه به اسم هردومون گرفتیم که حتی جای دفن هم خودمون مشخص کرده باشیم و کسی در آینده نتونه دخالت کنه

من نه تنها از طرف پدر بلکه مادری هم شرایط مالی بالایی دارم پدرم که همکار پدرتون بود و فوت شدن مادرم ...

درسته

خیلی هم خوبه، این هم یه مدل توافقه بین شما

شاید منم اگر بزرگتر شم و ازدواج کنم ایده ام عوض بشه در مورد اموال