2777
2789
عنوان

تا حالا ازدواج بدون مهریه دیدین

238 بازدید | 39 پست

بنظرتون اشتباهه همچین کاری؟ 

من خودم بشخصه اعتقادی به مهریه ندارم و معتقدم که نیازی به پول مرد ندارم و خودم میتونم برای خودم پشتوانه بسازم. اما از طرفی هم چون توی ایران قوانین ازدواج بیشتر به نفع مرداست، تنها ابزار دفاعی و اهرم فشاری که تو دست زن ها برای احقاق حقوق شون هست همین مهریه ست.

نظر شما چیه؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهتره مهریه باشه به قول شما اهرم فشاره

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ترجیح میدم تمام حقوق ضمن عقد رو بگیرم و مهریه هم نداشته باشم

آخه شروط ضمن عقد به جز حق طلاق بقیه شون خیلی کارایی ندارن بنظرم 

همون وکالت طلاق هم استفاده ازش خیلی راحت نیست

بله من دیدم خود طرفین توافق کردن مهریه نباشه ولی محضر قبول نکرده بود و ۱ سکه مهریه کردنخیلیم خوب و خ ...

نمی دونستم محضر به این چیزا گیر میده 

نمیتونستن چند تا شاخه گل تعیین کنن؟

من هم به مهریه اعتقادی ندارم و خودم قبل از ازدواج هم از نظر مالی مستقل بودم. حقوق ضمن عقد را داشتم و ٥ سکه مهریه (عاقد گفتن بدون مهریه نمیشه). 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
آخه شروط ضمن عقد به جز حق طلاق بقیه شون خیلی کارایی ندارن بنظرم همون وکالت طلاق هم استفاده ازش خیلی ...

بله خیلی کابردی نیست اما یه دفعه اگه گیر یه مریض بیوفتی که نخواد حضانت بچه بهت بده یا حق مسکن بهت نده اون موقع حداقل یه کار قانونی میتونی بکنی

مهریه هم الان خیلی اهرم فشاری نیست که بشه روش حساب کرد

بله دیدم بدون مهریه ولی شروط ضمن عقد رو کامل با وکالت محضری گرفتن.

شروط ضمن عقد هم بعضیاشون کارایی خاصی ندارن بنظرم 

مثلا مردی که بخواد از تحصیل و اشتغال همسرش ممانعت کنه

با داشتن اون حق میتونی ادامه تحصیل بدی و کار کنی اما هر روز تو خونه ت جنگ و دعوا میشه 

در نهایت مجبور به طلاق میشی 

پس انتخاب همسر درست مهم تره 

کسی که حتی به فکرشم نرسه از این قوانین زن ستیزانه سو استفاده کنه

ترجیح میدم تمام حقوق ضمن عقد رو بگیرم و مهریه هم نداشته باشم

اشتباه میکنی 

حقوق ضمن عقد برای برابری در ازدواجته 

مهریه برای ارث هم هست 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره ازدواج خودم.‌..البته من شروط دیگه و تنصیف اموال رو دارم اما عملاً تنصیف اموال تو قانون ما هیچه...به خاطر همون بین خودمون قرار گذاشتیم محضری که هر چی بعد ازدواج خریدیم کامل نصف بشه که تا الان هم همین بوده و جدا هر چی بوده سند خورده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا