2777
2789

سلام بچها خواهرم ۲۲ سالشه 

دو سال پیش گفت آیفون ۱۳ پرومکس میخوام 

بابام گفت نه 

خواهر منم ناراحت شد گفت نمیخواد بخری 

گوشی خواهرم a14 بود رفتيم بندرعباس افتاد تو دریا سوخت 

بابام گفت بیا بریم برات گوشی بخرم خواهرم گفت اگر میخوای سامسونگ اشغال شیائومی اشغال ۱۰ . ۲۰ میلیونی بخری اصلا نخر 

1 پیش  گفت ۱۶ نرمال بابام گفت نه خواهرم خیلی ناراحت شد رفت تو اتاقش اصلا بیرون نمیاد جواب هیچکسم نمیده حرف هیچ کسم گوش نمیده براشم مهم نیست 

ب جهنم

بچه من اینجور کنه پارش میکنم

شاید بابات پول نداره

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

باید کوچیک بود میزد دهن ش تا الان درست تربیت میشد 

بره به درک

باید سرش ببره 

همون حیاط خونه خاک ش کنه

تو هم الان بچه ای باید درست تربیت ت کنن تا مثل اون نشی 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببحشید رک میگم خواهرت سن عقلیش بسیار پایین هست این اداها متناسب با بچه ۱۲ ساله هست نه دختر ۲۲ ساله.بعدا شوهرش نتونست بخره میخواد طلاق بگیره یا بیاد قهر

منم مجردیم دلم ماشین میخواست اما خودم رفتم سرکار جمع کرد بعد که شوهر کردم خریدم.

باید کوچیک بود میزد دهن ش تا الان درست تربیت میشد بره به درکباید سرش ببره همون حیاط خونه خاک ش کنهتو ...

یعنی چی 

واسه یه جوونی و اشتباه تربیتی و اقتصاد داغون سر دخترشو‌ کنار باغچه ببره ؟؟

انقدر خشونت و زن کشی عادی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یعنی چی واسه یه جوونی و اشتباه تربیتی و اقتصاد داغون سر دخترشو‌ کنار باغچه ببره ؟؟انقدر خشونت و زن ک ...

همینی که هست 

اعتراض داری 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

با یه متخصصی روانشناسی چیزی صحبت کنید نه صرفا واسه اینکه بیخیال گوشی بشه واسه اینکه قهر اینقدر طولانی مدت یعنی برداشتم این بود بیش از حد طولانی مدته به نظر خوب نمیاد ممکنه پس‌فردا تو روابط‌های دیگه‌اش مشکل ایجاد کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
با یه متخصصی روانشناسی چیزی صحبت کنید نه صرفا واسه اینکه بیخیال گوشی بشه واسه اینکه قهر اینقدر طولان ...

خب موقعی که حرف هیچ کدوم گوش نمیکنه اصلا حرف ما براش مهم نیست 

خب موقعی که حرف هیچ کدوم گوش نمیکنه اصلا حرف ما براش مهم نیست

اگه همینطور که میگم بیش از حد به نظر میاد رفتارش خودشو ببرید مشاوره و روانشناس 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باید کوچیک بود میزد دهن ش تا الان درست تربیت میشد بره به درکباید سرش ببره همون حیاط خونه خاک ش کنهتو ...

فقط یه تشویق و تحریک به قتل تو این سایت کم داشتیم

طفلک بچه‌ای که قراره کنار همچین پدر و مادری حتی امنیت جانی هم نداشته باشه جای اینکه پدر و مادر و امن و تیکه‌گاه باشن قاتل باشن

@niniyar‍ 

اون با ما تا سرکوچه نمیاد چه برسه روانشناس

خودش تنها بره نمیره؟

دلیل کل این رفتارهاش فقط همون گوشی هست یا مشکلات دیگه‌ای هم بوده؟