2777
2789

از دل خودتون گذشتن تا ریسک نکنین برای بچتون   من  از تاریخ  تولدی ک میخواستم گذشتم برا بچم البته مشکلی هم نبوده گذشتم چون  گفتم بزار دکتر هرچی میگه یه درصد نظر خودمو نگم اونم  بگه باشه یه چیزیش بشه بچم .  چشمم بستم ب نظر دکتر   اون زمانم اوج کرونا بود الان پشیمونم کاش حرف زده بودم   شما چیه نظرتون کی این کارا کردین  درست بود یا غلط 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا شفات بده😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

تاریخ تولد رند مسخره ترین چیزیه که مدشده کار درست را انجام دادین 

الان همسرم داره میره چین من نرفتم به خاطر درس و کارهای بچه هام اگه بشه اسمش را خود گذشتگی گذاشت از این خود گذشتگی ها زیاد کردمذ

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

از چیزی نگذشتی شما

وظیفت بوده

هر کسی این کارو کرده خودخواهی کرده

من خودم هر توهین و‌تحقیرو‌به جون خریدم‌بچم در آرامش باشه

منم کارخاصی نکردم وظیفم بوده

ناراحتم‌نیستم

شما کار درستی کردی...منم اگر بودم همین کار رو میکردم

سلامتی مهمتره ...ریسک نمیکردم

ولی خواهرم،به اصرار روز 31شهریور از دکتر خواست عمل بشه که بچه یسال از مدرسه عقب نمونه...با اینکه همسرش مخالف بود

ولی الحمدلله مشکلی پیش نیومد براشون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین تاریخ تولد من رند هست ولی چه فایده  اصلا مهم نیست 

مگه قراره تندیسش کند بزنن به دیوار 

خیلی کار خوبی کردی 

دختر منم قرار بود ۱۱ بهمن دنیا بیاد شرایط اورژانسی شد ۱۰ بهمن اومد  اصلا هم مهم نیست مهم تربیت و آیندشونه 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ببین تاریخ تولد من رند هست ولی چه فایده اصلا مهم نیست مگه قراره تندیسش کند بزنن به دیوار خیلی کار خ ...

من خودم از اون یه روز گذشتم  چون دکترم روزهای زوج فقط  عمل می‌کرد  ترسیدم خواهش کنم اون روز بیاد یهو ترتیب کارها ب هم بخوره   بخاطر همین ناراحتم   اون زمانم کرونا بود   اما ۱۰ .۱۱ هم رنده   کی گفته فقط اعداد جفت   اعداد پشت همه تا الان بهش فکر کردی؟ یه روز میشه ۱۲.۱۱.۱۰   . هشت سال دیگه