2777
2789

همسایمون پسر ۲۲ ساله داره  فکر کنم نامزد کرده یا دوست دخترش هست    گاهی وقتها که پدر مادرش نیستن دختره رو میاره خونه  صدای وحشتناک بلند رابطشون  میاد    یعنی فریاد میزنه دختره   نصف شب  یا حتی  ۲  ۳ ظهر که ساختمون خلوته

نمیدونم  با خانم همسایه صحبت کنم تذکر بدم محترمانه  یا نه تحمل کنم و سکوت   

شما بودید چه میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط وقتی خونواده نیستن میاد ؟🫥🫥🫥🫥😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

باید پدرمادرش مطلع بشن    اما بنظرم مستقیم نگو   نامه ای چیزی بنداز تو خونه وقتی پسره نیس   

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

😑😑😑مادرش بفهمه فقط .دختره مگه بیکاره ۳ شب مادرش نمیگه دخترم کجاست .

دختر این مدلی زیاد داریم متاسفانه    مادرش الکی ب پدرش میگه خونه خالشه   میفرسته شمال یا خونه   با دوست پسرش   ما داریم تو اطرافیان 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

اه ناله بیشترمیخوامخاک تو سرش دختره ۱۹ ۲۰ بیشتر نمیزنه

دختره میگه بیشتر میخوام ؟!