2777
2789

چه زبونی دارن بچه های الان..و چقدر طرز فکرشون جلو هست..البته ک بخاطر تربیت منه😁

از صب باهم‌کاردستی درست کردیم‌چون جسب کاغذش تموم‌شده بود با چسب نواری کمکش کردم..دایم غرمیزد ک بگوباباچسب بخره گفتم خب الان ک کارمون انجام دادیم باشه بعد.ازشانسش همون لحظه همسرم تماس گرفت ک من توی لوازم تحرریم چی لازم داره بخرم براش.گفتم مداد و تراش..دخترم از تو اتااقش گفت بگو‌چسب بخره..منم اروم گفتم و اونم گف باشه و قط کردم..دخترم اثمد گفت گفتی؟گفتم اره گفت چی‌گف بابا؟خندم گرفت گفتم یعنی چی؟گف میخره یا ن؟گفتم اره...بپربپر کرد گفت دیدی گفتم بابام میخره من بابای مهربونی دارم..منم سربسرش گذاشتم گفتم نخیر اصلانم مهربون نیست..گفتم پول بزنه برام نزده برم خرید..گفت مامان خانوم دیگه باید خودت خرج خودتو دربیاری...توخونه کیکی چیزی درست کن بفروش خرجتو دربیار..دستتو از جیب بابام بکش بیرون اون جیب مال منه..😂

یعنی پرام ریخت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم 😍 😍 😍 😍 خدا حفظش کنه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

وای دده وای ننه😂🤪

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺