2777
2789
نه هنرجو های زیاد تو کلاس هستن ولی هرکس داره کار خودشو می‌کنه و اذیتی نیستمن همیشه شیفت صبح میرم خیل ...

بعد استاد به همه سر میزنه اشکالشونو اینا رو بگه؟

یا اگه سوال داشتی راهنماییتون کنه؟

بعد چرخ خیاطی رو خودمون باید ببریم یا اونجا خودشون دارن؟😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد استاد به همه سر میزنه اشکالشونو اینا رو بگه؟یا اگه سوال داشتی راهنماییتون کنه؟بعد چرخ خیاطی رو خ ...

خودشون معمولا چندتا چرخ دارن

اتو و سردوز و... دارن

اره استاد به همه سر میزنه و پاسخگوی هر اشکالی هست

حتی خارج از این مباحثی که تدریس می‌کنه خودت یه مدل خاص مدنظرته و عکسشو نشون بدی بهت یاد میده که بدوزی

من که به استادم گفتم حتی اگه دوره م تموم بشه من ولت نمی‌کنم، هر برش که داشته باشم میام کلاس پیش خودت با مشورت خودت لباسمو می‌دوزم

عاطی صدام کنید♥️

خودشون معمولا چندتا چرخ دارناتو و سردوز و... دارناره استاد به همه سر میزنه و پاسخگوی هر اشکالی هست ح ...

چه استاد خوبی

آدمای کمی هستن که اینجوری حوصله میکنن و وقت میذارن برای شاگرداشون.

خوبه من گفتم الان هر بار باید چرخ به این سنگینی رو ببرم بیارم😅😂

ممنون عزیزم که به سوالای بیشمارم جواب دادی😅😘💕

منم عاشق خیاطیم و کلی از تاپیکت انگیزه گرفتم و ذوق کردم 

سیوش میکنم اگه دوباره لباس جدیدی دوختی ببینم و کیف کنم از سلیقت😍

موفق باشی🌻

چه استاد خوبیآدمای کمی هستن که اینجوری حوصله میکنن و وقت میذارن برای شاگرداشون.خوبه من گفتم الان هر ...

فدات آره استادم واقعااااا مهربونه 😍 به عشق اون میرم کلاس...

شما ام برو حتما ، مطمئنم این بهترین تصمیمی هست که تو زندگیت می‌گیری

اگه چیزی دوختم و عکس گذاشتم تگت می‌کنم ♥️

عاطی صدام کنید♥️

منم خیلی دوست دارم خیاطی ولی سریع گردنم و بین دو تا کتفام درد میگیره انگار زغال گزاشتن

اره من هنوز هیچی نشده بعد چند ساعت کار کمرم تیر می‌کشه

باید یاد بگیریم درست و اصولی بشینیم

عاطی صدام کنید♥️

فدات آره استادم واقعااااا مهربونه 😍 به عشق اون میرم کلاس...شما ام برو حتما ، مطمئنم این بهترین تصمی ...

مرسیییییییی🥰💕

خیلی خوشگله افرین بهت 😍 موفق باشی دوست خوبم♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰